Čo hovorí veštica o tomto roku? Európu nečaká nič dobré!
22 | 02 | 2023 I Milan Laca

Predpovede jasnovidky Ingy Chosrojevovej o USA a Európe v roku 2023.

Rok 2023 bude pre západné krajiny začiatkom konca starého sveta. Ak sa v roku 2022 USA a Európa cítili silné, bohaté a sebestačné, tak tento rok sa situácia pomaly začne meniť.

Rok straty rozumu

Spojené štáty americké skončili s hraním sa na hegemóna. Keď sa vonkajšie záujmy povýšia nad vnútorné, skôr či neskôr sa začne chaos, sociálne nepokoje a revolúcie. Nezamestnanosť, chudoba a úplné odmietnutie ich autorít neprinesú krajine dobro. Ak k tomu pridáme čoraz väčšie zapájanie sa ľudí do rodových hier, porušovanie rodinných hodnôt a všeobecnú toleranciu, tak sa nečudujme, že normálni ľudia vyjdú do ulíc, aby ochránili seba a svoje rodiny. Vláda bude celý rok zaneprázdnená bojom o moc. Starí politici, ktorí už arénu opustili, sa vrátia a vezmú opraty moci do svojich rúk. Rok 2023 je pre USA začiatkom konca, chaosu, oslabenia. Na rozptýlenie pozornosti ľudí sa uskutoční ďalší pokus o rozpútanie nového vojenského konfliktu mimo krajiny, ktorý však bude neúspešný.

VIDEO: TOTO nám vládne!
Kto si nedávno pozrel reláciu Na telo s Michalom Kovačičom, ktorej hosťom bol odvolaný premiér Eduard Heger (OĽaNO), ten sa možno veľmi smial, alebo svoje emócie dal na vedomie v slušnej spoločnosti nepopísateľným spôsobom. Premiérovi, ktorého v... Čítať ďalej
20 | 02 | 2023 | Eka Balašková

Katastrofy

Okrem toho by sme mali očakávať veľké množstvo prírodných anomálií a katastrof. Amerika sa v týchto katastrofách jednoducho zadusí. Dôjde k mnohým útokom na moslimov, Afroameričanov, k výbuchom na policajných staniciach, k zabíjaniu policajtov. Jedno po druhom budú vznikať tornáda, záplavy, cunami, zemetrasenia, prebudí sa sopka. Miestami sa vyskytnú abnormálne mrazy. Americká spoločnosť je rozdelená na dve časti. Jednou sú zdraví ľudia, ktorí rozumejú tomu, čo sa deje. Druhá je šialená z ich imperiálnych ambícií, verí, že sú najlepší, nadradená rasa a USA by mali vládnuť svetu.  

Bumerang je späť

Ani Európu nečaká nič dobré. Začína sa postupný úpadok a strata bývalej pohody. Čoraz viac krajín začne uvažovať o odchode z Európskej únie. Rovnako ako v Spojených štátoch, aj Európu čakajú kataklizmy a katastrofy, bude narastať chaos s utečencami, teroristické útoky, kriminalita a nezamestnanosť.

Grécko

Veľmi zlá situácia. Vláda nevedomky rozdelila spoločnosť na dve protichodné časti. Jedna časť Grékov zastáva tradičné hodnoty, druhá s otvorenou náručou prijíma všetko, čo Európa vnucuje. Mnoho Grékov odíde, najmä do Ruska, pretože nemôžu žiť v „tolerantnej spoločnosti“.

Veľká Británia

Zhromaždenia, nespokojnosť, povstania. Veľká nezamestnanosť. Ďalší škandál v kráľovskej rodine. Objavia sa nejaké tajné rokovania špeciálnych služieb o Rusku a tajných biologických laboratóriách.

Taliansko 

Rok 2023 je začiatkom priaznivého obdobia. Talianski politici získajú zdravý rozum a začnú vyťahovať krajinu z krízy. V dôsledku toho bude Taliansko vyhlásené za štát, ktorý koná proti Európe, po čom vláda začne politiku zbližovania s Ruskom, s cieľom nadviazať obchod.

Holandsko 

Po Taliansku budú nasledovať aj škandinávske krajiny, pokiaľ sa Fínsko nerozhodne predložiť územné nároky Rusku, bude žiadať návrat Karélie a časti Leningradskej oblasti.

Francúzsko 

Európa sa postupne mení na kolóniu. Budú ju riadiť cudzinci, migranti z Afriky, Austrálie, Ázie a Blízkeho východu. Bumerang je späť. Prvá obeť cudzincov - Francúzsko. Čím ďalej, tým viac migrantov bude požadovať nové práva a výsady. Pamiatky architektúry a kultúry budú zničené. To isté sa očakáva v Nemecku.

Španielsko

Veľmi žalostná situácia. Strašná chudoba. Zatvorenie mnohých firiem a spoločností. K moci sa dostanú noví politici a budú sa ozývať výzvy na odtrhnutie od EÚ. Podobná situácia bude v Bulharsku a Rumunsku.

Srbsko

Otvorene zradí Rusko vyhlásením podpory európskym sankciám. Veľmi slabý prezident. Vzťahy medzi Srbskom a Ruskom ochladnú.

Európa sa potrestala sama. Nebolo potrebné zasahovať do politiky iných krajín, najmä na Blízkom východe. Európa rozvírila včelín a teraz na to dopláca.

Stručne o situácii v iných krajinách

Krajiny Latinskej Ameriky sa spoja v aliancii, ponúknu Rusku umiestnenie vojenských základní na ich územiach. Nikaragua udelí politický azyl každému, kto opustí USA a Európu.

Afrika takmer oficiálne vyhlásila vojnu Spojeným štátom. To znamená, že krajiny tretieho sveta začnú dvíhať hlavy a otvorene vystupovať proti „hegemónovi“.

Čína naďalej rastie, no v Japonsku je opak pravdou – bankrot veľkých výrobcov. V Austrálii sa začnú pravidelné požiare, protivládne zhromaždenia.

V Kanade, ako inde, hospodárska kríza, ale prejde bez väčších strát.

Kaddáfí to vedel!
Proroctvá Muammara Kaddáfího sa začali napĺňať. Dalo sa vyhnúť tomu, čo sa dnes odohráva? O terajších udalostiach hovorili mnohí politici, odborníci, aj proroci rôzneho druhu. Jedným z nich bol bol aj plukovník Muammar Kaddáfí. 42 rokov bol na... Čítať ďalej
17 | 02 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik