Naď dostal obálku s ostrým nábojom: Presne na výročie zavraždenia Jána a Martiny. Aké originálne…
21 | 02 | 2023 I Eka Balašková

Odvolaný minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) sa nenechá zastrašovať ani vyhrážkami, ani nábojmi v obálke, ani nenávisťou. Uviedol to v utorok popoludní na sociálnej sieti. Hoci mal v pláne zúčastniť sa spomienkového podujatia na pamiatku Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, riešil s políciou doručenie obálky s ostrým nábojom.

Ako Jaroslav Naď uviedol, nebolo to po prvýkrát, čo dostal obálku s podobným obsahom. Vidí za tým ako politiku, tak zahraničné spravodajské služby. Pripomenul, že pár takých už vypočúvaných bolo. Naď však upozorňuje, že ako bol neúplatný doteraz, takým aj chce ostať a naďalej mieni zastupovať záujmy Slovenska. Na záver svojho statusu na sociálnej sieti požiadal aj novinárov o nešírenie dezinformácií.

Nestalo sa mu to prvýkrát

„Presne na výročie zavraždenia Jána a Martiny. Aké originálne… Nuž, nič príjemné, ale nestalo sa mi to prvýkrát a, žiaľ, určite ani naposledy. Vyhrážky rôzneho druhu mi chodia, či uz na domácu adresu alebo do práce, relatívne často. Je za tým politika, ale tiež zahraničné spravodajské služby. Nepochybujem o tom,“píše Naď v statuse.

VIDEO: Tlačová beseda Naďa a Káčera
Tu sa ťažko píše aj titulok. Vo štvrtok (16. 2.) na poludnie ministri odvolanej vlády Jaroslav Naď (OĽaNO) a Rastislav Káčer zorganizovali tlačovú besedu pri príležitosti ročného výročia ruskej invázie na Ukrajinu. Ministri pripomenuli, že pomoc... Čítať ďalej
16 | 02 | 2023 | Eka Balaskova

Nosili čokolády jeho deťom

„Bezpečnostné zložky si však robia svoju robotu a som im za to vďačný. Niekoľkokrát aj vypátrali “človeka”, ktorý sa vyhrážal. Pár ich bolo už aj odsúdených. Potom ma na konfrontáciách pred vyšetrovateľom prosili o odpustenie a nosili čokolády mojim deťom. Tým deťom, ktorým jeden z týchto “ľudí” chcel “odstreliť pred ich očami moju hlavu pri múre”, ako sa jedinec vyjadril vo vyhrážke,uvádza odvolaný minister na Facebooku.

Nenechá sa zastrašiť

„Ani náhodou! Tak ako som sa nenechal nikým ani uplatiť ani skorumpovať, tak sa nenechám ani zastrašiť. Stále budem bojovať proti mafii a korupcii, stále budem bojovať za čo najlepšie podmienky nielen na obrane, ale v celej spoločnosti a stále budem presadzovať v zahraničnej a bezpečnostnej politike také stanoviská, ktoré sú v súlade so základnými záujmami Slovenska, nie Kremľa. Neustúpim ani milimeter,“ sľubuje Jaroslav Naď.

Aj on bojuje proti nenávisti

„Ale vyzývam a prosím ľudí, aby nepodliehali klamstvám a strašeniu tých, ktorí sa zo strachu, že si ich spravodlivosť nájde, za to všetko, čo tu napáchali v minulosti, rozhodli siahnuť k najpodlejšej a veľmi nebezpečnej politike klamstiev a strachu a nenávisti. Prosím ľudí, aby nepodliehali nenávisti. Nešírili nenávisť. Naopak, aby proti nej bojovali,“ žiada odvolaný minister svoje publikum.

Pellegrini: Spoločenská kríza, v ktorej sme, je ďaleko horšia, ako ekonomická (VIDEO)
V utorok (21. 2.) v Banskej Bystrici rokovalo rozšírené predsedníctvo strany Hlas-SD za účasti okresných a krajských predsedov. Peter Pellegrini na tlačovej konferencii informoval o vyhlásení, ktoré utorkové predsedníctvo prijalo. Okrem toho sa... Čítať ďalej
21 | 02 | 2023 | Eka Balaskova

Vyzval aj médiá

„Vyzývam tiež médiá, aj v súvislosti s dnešným výročím, aby šírenie strachu a nenávisti neumožňovali. Napríklad by sme mohli začať tým, že už by sme po vyše mesiaci mohli prestať dostávať tie isté otázky o (ne)mobilizácii, pretože tak skáčeme, ako extrémisti plní zloby pískajú a zamorujeme priestor neexistujúcou témou. Presne ako to šíritelia zla a nenávisti chcú,“upozorňuje Naď v statuse

„Urobte aj vy prosím opatrenia, aby sme naozaj žili na Slušnejšom Slovensku… Je to naša spoločná zodpovednosť…,“ uzatvára minister obrany v demisii.

&id=100047192553835

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik