Dagmar Kramplová: Toto nie je prezidentka!
21 | 02 | 2023 I Eka Balašková

Podpredsedníčka SNS Dagmar Kramplová Eduarda Hegera nepovažovala a nepovažuje za premiéra. Ani Zuzanu Čaputovú však nepovažuje za prezidentku SR. Uviedla tak na sociálnej sieti, kde ponúkla aj vysvetlenie svojho presvedčenia.

Podľa Kramplovej aj prezidentkine vyjadrenia o nutnosti skoršieho termínu predčasných volieb sú falošné, keďže tri roky túto vládu všemožne podporovala. Kramplová za tým všetkým vidí jediný zámer – zvýšiť si možnosť znovuzvolenia v prezidentských voľbách, ktoré budú o rok. O prezidentkiných zvláštnych ťahoch v politike a kalkule do prezidentských volieb uvažuje aj právnička Laššáková a Karol  Farkašovský prezidentke jasne hovorí, čo občan od nej očakáva. Podľa Kramplovej by sa však mohli aj prezidentské voľby konať už skôr.

Rekapitulácia

Na začiatok Kramplová pripomína Čaputovej krytie tejto vlády. Dvojnásobné odmietnutie referenda, ignorácia ústavných práv občanov a vlastný výklad Ústavy.

„Bleskovo podpísala vládou presadenú obrannú dohodu s USA a podporovala vládne dodávky zbraní na Ukrajinu,“ pripomína Kramplová, ktorá prezidentke tiež vyčíta, že podporovala Matovičove konanie, ktoré mohla zastaviť.

Nie je nadstranícka

„Presne ako Eduard Heger nebol a ani nie je predseda vlády, Zuzana Čaputová nie je nadstranícky prezident! Zuzana Čaputová bola v jej funkcii tri roky pevnou súčasťou Matovičovej vládnej štruktúry a konala v úplnej súčinnosti so súčasnou deštruktívnou vládnou politikou,“ upozorňuje Kramplová, podľa ktorej Čaputovej kritika Matoviča a vyjadrenia o potrebe predčasných volieb je len pretvárka.

„Tri roky Čaputová citlivo vnímala Matovičove šibnuté nápady a teraz sa odrazu prebrala?!,“ neverí národniarka. Uznáva, že čo najskorší termín predčasných volieb je potrebný, no z úst prezidentky jej toto tvrdenie znie podlo a pokrytecky.

Čaputová mala návštevu! Vydala jasné stanovisko
Prezidentka SR Zuzana Čaputová v pondelok prijala predstaviteľov pozorovacej misie medzinárodných novinárskych organizácií, ktorá sa zaujíma o stav slobody médií na Slovensku päť rokov po vražde novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny... Čítať ďalej
20 | 02 | 2023 | Tibor Malý

Nechápe, že jej má národ dosť?

„Ak by zo strany Čaputovej išlo o skutočnú sebareflexiu, rovno by odišla z funkcie spolu s odvolanou vládou, lebo po tom, čo tu spolu s vládou tri roky stvárala, od nej občania Slovenskej republiky ani nič iné neočakávajú! Čaputová sama nemá pochybnosť o tom, že ľudia jej majú dosť, účasť 1.163.586 občanov na referende je viac ako počet jej voličov v posledných prezidentských voľbách a súčasne dostatočným výsledkom pre jej sorosovskú politiku, na ktorej sa spolu s vládou podieľala...,“ píše Kramplová.

Alibistka

„Ak teda dnes Čaputová kritizuje Matoviča a chce skoršie predčasné voľby, nehovorí to kvôli občanom, ale pre to, že sa sama obáva o svoj výsledok v budúcoročných prezidentských voľbách a za každú cenu sa potrebuje zbaviť zodpovednosti za svoje spoluvládnutie s Igorom Matovičom,“ vysvetľuje Dagmar Kramplová.

Zdroj: Telegram Andrej Danko | Andrej Danko a Dagmar Kramplová

Radí jej odstúpiť

„Každý normálny občan na Slovensku si želá skoršie predčasné voľby, čím skôr budú, tým lepšie pre Slovensko! A to sa netýka len parlamentných volieb, ale rovnako tak aj prezidentských volieb, ktorých konanie by mala Zuzana Čaputová svojím odstúpením čo najskôr umožniť,“myslí si Dagmar Kramplová, podpredsedníčka SNS

Právnička Laššáková je priam fascinovaná Čaputovou: NEVIE SI UPRATAŤ ANI DOMA! (VIDEO)
Dôvodom fascinácie Laššákovej prezidentkou je aj to, že Čaputová, ktorá je opakovane, už po štvrtýkrát, jednou zo sto najvplyvnejších žien sveta, si nevie "upratať" na domácej politickej scéne. Judita Laššáková pripomína radosť v prezidentskom... Čítať ďalej
18 | 02 | 2023 | Eka Balaskova

Naozaj je taká vplyvná?

„Potom, ako si s vami Národná rada doslova vytrela zadok, hneď na druhý deň ste nevymenovali novú vládu,“ vyčíta prezidentke Laššáková, ktorá je presvedčená, že prezidentka to neurobila z obavy, že ostane bez podpory médií pri opätovnej kandidatúre na prezidentský post. Laššáková len potvrdzuje Kramplovej slová o prezidentkinej neschopnosti, pričom nechápe, za čo je prezidentka už niekoľko rokov časopisom Forbes zaradená medzi sto najvplyvnejších žien sveta.

Screenshot / Judita Laššáková | Prezidentský palác sa teší z toho, že slovenská prezidentka bola už po štvrtýkrát zaradená medzi 100 najvplyvnejších žien sveta

Čo očakávame od prezidentky

„Slovensko je v pokročilom štádiu hospodárskeho, spoločenského i morálneho rozkladu. Očakáva od prezidentky pevnú ruku, prevzatie osobnej i politickej zodpovednosti za osud krajiny. Očakáva razantný, jasný a nekompromisný postoj. Deštrukciu a nivočenie štátu treba zastaviť. Je smutné, že k tomu musia vyzývať zúfalí občania. Slovensko je naša domovina. Nedáme si ju ohrozovať ani zvnútra ani zvonka. Preto je najvyšší čas brať veci vážne a konať,“ upozorňuje Karol Farkašovský, Kramplovej stranícky kolega.

Karol Farkašovský: Toto už zdravý rozum neberie
Dlhoročný novinár a politik Karol Farkašovský prezidentku upozorňuje, že Slovensko je zo dňa na deň v hlbšej kríze, ktorú môže vyriešiť len ona tým, že vymenuje úradnícku vládu. Krízu podľa Farkašovského spôsobili tí, čo by mali Slovensko spravovať... Čítať ďalej
18 | 02 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme