Video: Agresívny vodič, pre incident s parkovaním, na GP končí!
20 | 02 | 2023 I Ivan Mihale

Nedávno sa na sociálnej sieti objavilo video, na ktorom arogantne vystupuje muž, ktorý konfrontoval dvojicu ľudí. Vodič sa rozčuľoval kvôli bicyklu, ktorý bol zaparkovaný na chodníku jednej z bratislavských ulíc a on tak nemohol zaparkovať. Vytiahol dokonca svoj služobný preukaz a ziapal „Ja som generálna prokuratúra!“ V pondelok prišlo finálne stanovisko GP.

Muž chcel svoje vozidlo zaparkovať na chodníku, kde však stál odstavený bicykel. To ho nahnevalo až tak, že sa znížil k nevyberanému slovníku. Tvrdil,že on môže vďaka zákonnej výnimke parkovať kdekoľvek, vrátane zákazu státia, parkovania a podobne.

Vzhľadom, k tomu , že autorom videa zrejme bicykel nepatril, nemohli ho ani z miesta presunúť. Muž, ktorý sa predstavil ako pracovník generálnej prokuratúry však v slovníku pritvrdil a dvojici sa vyhrážal, že bicykel skopne: „Ti ho skopnem a potom sa budeš čudovať.“ Na záver dodal, že si situáciu vyrieši po svojom.

Generálna prokuratúra SR v pondelok poskytla stanovisko pre TASR v ktorom uviedla nasledovné:

Generálna prokuratúra Slovenskej republiky sa ospravedlňuje verejnosti za hrubé správanie svojho zamestnanca, vodiča, počas parkovania služobného vozidla v Bratislave na Špitálskej ulici dňa 9. februára 2023.

Takéto prejavy neslušnosti zo strany zamestnancov sú pre Generálnu prokuratúru Slovenskej republiky absolútne neakceptovateľné. Preto bude pracovný pomer uvedeného zamestnanca skončený dňom 28. februára 2023.

Svet sa zbláznil, predniesol Orbán vo výročnom prejave. Maďarsko zostane mimo vojny!
Maďarský premiér Viktor Orbán vo svojom každoročnom prejave k národu zdôraznil nutnosť mierového riešenia konfliktu na Ukrajine a vyhlásil, že Maďarsko sa bude namiesto podnecovania vojny radšej usilovať o priateľské vzťahy a spoluprácu so všetkými... Čítať ďalej
20 | 02 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme