ROBKO A PEŤULO SA HÁDAJÚ! Takto vidí slovnú prestrelku medzi lídrami budúcich volieb Matovič
21 | 02 | 2023 I Tibor Malý

Slovný ping-pong medzi stranami Hlas-SD a Smer-SD o tom, či Pellegrini vylúčil z povolebnej spolupráce strany Smer a Republika, je zdá sa na konci a téma by mohla byť uzavretá. To však neplatí pre Igora Matoviča

Matovič sa na sociálnej sieti vcítil do role komentátora a vychrlil zo seba status, plný irónie a nenávisti. Nazval ho: "ROBKO A PEŤULO SA “HÁDAJÚ”"

Líder potápajúcej sa lode OĽaNO, komentátor, analytik a vyšetrovateľ v jednej osobe tvrdí, že organizovaný zločin, ktorého sú títo dvaja (Fico a Pellegrini, pozn. red. HD) roky súčasťou to vymyslel dokonale. "Najprv cielene rozdelili Smer na Smer a Hlas. Medzičasom to dôsledne 2 roky hrali každý na iné publikum … až sme prišli do dnešného dňa … a Robo sa pustil do Peťa otvorene."

Matovič ako správny analityk, dokonca vie, ako to dopadne. "Ak budú mať dosť hlasov Smer, Hlas, Republika … tak, samozrejme, mafia pôjde spolu. Ak nebudú mať dosť hlasov, tak Hlas pôjde s PS a SaS. Prečo? Lebo sa tak organizovaný zločin zodpovedný za vytunelovaných 30 miliárd a smrť Jána a Martiny, rozhodol."

Bežného čitateľa nazval naivným divákom, ktorý je svedkom nejakej úprimnej mexickej telenovely. "V skutočnosti sú len objektom poctivo vykalkulovaného a zákerného plánu. Plánu vydať Slovensko späť do rúk mafie. A čo v pláne robia PS a SaS? Oligarchovia v pozadí už vedia aké nástroje použiť, aby boli dostatočne úslužní. SaS s lákadlami oligarchov nemajú najmenší problém … a obávam sa, že pri PS nebudú musieť presviedčať tiež."

Hlas- SD reaguje na obvinenia Smeru
Hlas- SD reaguje na vyhlásenie strany Smer- SD. Obvinenia nepríjma a s istotou vylúčili iba tieto dve strany V pondelok Robert Fico uviedol, že Peter Pellegrini jasne vylúčil SMER - SD a Republiku z povolebnej spolupráce a chce vytvoriť vládu s... Čítať ďalej
20 | 02 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme