OĽaNO v premenách času
21 | 02 | 2023 I Ivan Brožík

Tvrdí, že je zodpovedný za sneh a dážď. Počkajme si teda, kedy dovolí slnku vychádzať skôr a riekam tiecť proti prúdu. Spasiteľ, z neba zoslaný osloboditeľ. Nejak sa mu však nedarí s tou svojou lodičkou OĽaNO. Opustila ju "Budajova platforma" a už ju nedôstojne opúšťa aj jeho "dôstojnícky" zbor - Edo s Jarom. Nuž, keď sa loď potápa, prvé idú - viete čo.

Idú robiť politickú kariéru. Lebo Matoviča nemôžu vystáť už ani jeho vlastní. A aj keby sa tvárili, že sa to dá, s ním sa dá už iba pod hladinu. Záporné percento voličských preferencií štatistika nepozná a Matovič doviedol OĽaNO až na hranicu nemožného aj v takýchto prieskumoch. Urobiť necelých osem percent z nedávno víťaznej volebnej strany, áno, to je ako rozkazovať dažďu. Jednoducho zázrak. Ako posledný zostane s opusteným kapitánom na môstiku lode s utrhnutým kormidlom už len Šipoš a na prove reliéf s poprsím svätej Anny. Strážkyne všetkých bezbožných nerestí, držiacej v ruke plamenný meč nenávisti voči civilizácii.

Naďove premeny

Ako vysokoškolák bol Naď členom strany SMER, podľa vlastných slov preto, že jeho otec patril medzi zakladajúcich členov strany. Na ministerstvo obrany nastúpil ako čerstvý absolvent politických vied a medzinárodných vzťahov na Univerzite Mateja Bella v Banskej Bystrici. Za tie roky sa vystriedal na rôznych pozíciách, mimo iného sa na chrbáte SaS chvíľku zviezol aj ako generálny riaditeľ sekcie obrannej politiky, medzinárodných vzťahov a legislatívy počas funkcie ministra Ľubomíra Galka. Jeho brat René Naď rovnako pôsobil na pozíciách na ministerstve obrany ešte za šéfovania ex-ministra Jaroslava Bašku (SMER-SD). Proste, politická stálica. Porajtovať na kom sa len dá.

Hegerova cesta od vodky

Vyštudoval obchod a marketing na Obchodnej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave a v rôznych malých firmách začal pracovať ako manažér. V rokoch 2001 až 2005 pôsobil ako konzultant na Ministerstve obrany, kde sa podieľal na reforme Ozbrojených síl SR. Pre zaujímavosť - pod dvomi ministrami za SDľ a jedným za SDKÚ. Od roku 2007 pôsobil ako manažér firmy Old Nassau Imports, ktorá bola distribútorom luxusnej vodky Double Cross pre trh v USA.Prácu v exporte vodky ukončil v roku 2016 vstupom do politiky. Už len dočasne poverený premiér Heger patrí medzi tzv. charizmatikov, teda ľudí, ktorí veria v dary Ducha Svätého. Svojho času sa mimoriadne zdieľalo video z roku 2017, kde ako kazateľ vystupuje Heger, ktorý hovorí o svojom vlastnom vzťahu k Duchu Svätému. V apríli tohto  Keď sa Heger stal po Matovičovi predsedom vlády, vzápätí začali všetky videá, v ktorých Heger rozpráva o Bohu, z internetu miznúť.

Ale nezmizli úplne, ako uvidíte tu:

https://www.mojevideo.sk/video/3449a/ministra_financii_tiez_zvadza_duch_svaty.html

Nuž a pre aktuálnosť odbočme, tu je video novozvoleného predsedu zdravotníckeho výbopru parlamentu Mareka Krajčího:

https://www.mojevideo.sk/video/32398/minister_krajci_duch_svaty_ho_vyzliekol_do_naha.html?utm_source=related_player

Táto "psychiatria" pod Matovičovým výrazným vedením o nie iba konskú dĺžku, sa teraz rozpadá

Hm, "každý jeden hriech sa nám odpustí...", to mnohé vysvetľuje. Aj lži, podvody, klamstvá, nenávisť, ohováranie? To fakt skutočne? Má to ktosi fajn vymakané.

Kde budú pokračovať?

Možno budú mať vlastný politický subjekt, možno sa prefarbia tentoraz "na modro", uvidí sa. Páni povedali, že povedia. Aj Matovič už toho veľa nahovoril. Pripomeňme si jeden z jeho mnohých nesplnených sľubov. Uverejnil ho nekonšpiračný a nie rusofilný či konšpiračný web trend.sk: "Predseda vlády Igor Matovič (OĽaNO) deklaroval, že ak ho poslanci Národnej rady SR na štvrtkovej (23. 7.2020) mimoriadnej schôdzi odvolajú, odíde z funkcie predsedu hnutia a z politiky." I odvolali ho i neodišiel. Veď to bol "iba" Matovičov sľub. 

Hlas ľudu: Šeliga, jednopercentný trpaslík, si ide vyberať partnerov
Jednopercentný trpaslík. Takto vtipne pomenoval Erik Tomáš z Hlasu poslanca Juraja Šeligu. Ani sa nečudujme. Politici sa vo vzájomných debatách urážajú, ponižujú a častujú rôznymi menami. Vtipnými i hanlivými. Tu je celý výrok tak, ako si ho... Čítať ďalej
20 | 02 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik