Odporné a bezcitné zištné tance na hroboch nevinných
20 | 02 | 2023 I Ivan Brožík

Nie, tento komentár nie je o obetiach brutálnej vraždy dvoch mladých ľudí. Odpornej, hnusnej, cynickej a neospravedlniteľnej. Toto je o mentálnych prascoch, ktoré si na nej postavili svoj politický či mediálny biznis. O tých, ktorí svoju kariéru a „renomé“ či vplyv postavili na náhrobku dvoch mladých nevinných občanov.

Je mi rodičov tých dvoch, v čase násilného odchodu ešte detí, nesmierne ľúto. Tak isto ako príbuzných tých dvoch mladučkých ľudí. Moja úprimná účasť v smere k nim je trvalá a bude trvalá. Vždy v hlbokej úcte a sústrasti.

Poďme však na to inak

Okamžite po tom desivom okamihu začali kšeftári so smrťou svoj biznis. Hnusný, bezcitný, surový a neľudský. Politici z tejto kategórie si okamžite vycapili fotky obetí na titulky svojioch profilov, hoci ešte pár týždňov pred vraždou sa stretávali sami s Kočnerom. (A z menovaného urobili vraha, hoci doteraz to nemá v podobe právoplatného rozsudku.) Najskôr im bol dobrý na dohadzovanie potenciálnych kšeftov, posledný obchod však spravili s „jeho obeťami“. A toto platí tak pre politikov koalície, ako aj pre novinárov, podlizujúcich sa koaličnej moci. Toto bola a doteraz je epidémia extrémne nechutného afektu v ich záujmových kruhoch.

A čo iní?

Kto dnes napíše o mojom kolegovi Jožkovi, ktorý sa po prepustení z rádia obesil? Jeho miesto bolo potrebné pre nejakého kamaráta nejakého vtedy momentálne politicky dosadeného šéfa. Jozef bol tiež novinár, dobrý a navyše, už aj skúsený. Nie, nebolo to pred Novembrom, bolo to dávno „PO“. Kto dnes napíše o mojom bratovi, ktorého pre „neprijateľné názory (mimo vysielania, samozrejme), dala vyhodiť „demokratická“ direktorka rádia a on to neprežil, utrápil sa k smrti? Kto napíše napríklad o mne (fakt mi túto egocentrickú výnimku prepáčte), celoživotnom nestraníkovi, ktorý bol vyhodený z rádia tou istou „demokratkou“ iba preto, že mal iné osobné postoje ako ona? No nič, ja som to prežil, lebo pravda je vždy (až na spomenuté výnimky) silnejšia ako podlosť. Podlosť politikov, im slúžiacich médií a tým zas poplatných "novinárov" (preklad - politických intrigánov) v nich a ďalším slúžiacim direktorom Zemegule.

Nepamätám si, že by si niekto ako profilovú fotku dal fotku matky, ktorá skočila pod vlak

Okrem príbuzných, samozrejme. Tak isto si nepamätám, že by prezidentka alebo šéfredaktori liberálneho mainstreamu chodili na panychýdy za dôchodcov, ktorí vyskočili z okna, alebo ich zabil niekto iba pre dvacku. To sú ľudia, ktorých najdrahšie obete tejto spoločnosti – ich životy – nikoho nezaujímajú. Veď na nich sa žiaden biznis postaviť predsa nedá, nie? Keby to boli "spoň" gayovia, to by z toho senzácia aj bola! Inak sa z toho nedá Nedá vytrieskať žiaden politický profit, nedá sa na to nachytať sekta oddaných a presvedčených, no nemysliacich. Alebo ak aj, tak mysliacich výlučne zvrhlo, tak, po starom, boľševicky.

Nasadili im svätožiaru aby sa v nej sami mohli ukazovať

Dnes čítam o obetiach tej odpornej dvojvraždy ako o svätcoch. Ale píšu tak o nich práve tí, ktorí dvoch mladých ľudí okradli aj o tú ich svätožiaru. Tí, ktorým je jedno, či je v štáte demokracia a či nie. Ktorým ide iba o seba samých, nie o spoločnosť ako takú.

A ak už..

Ak teda už mladý Ján Kuciak a jeho priateľka boli naozaj tak skvelí ( o čom ani náznakom nepochybujem), čestní a ak boli také vzory mravnosti, etiky a morálky, prečo, preboha si z nich tí farizeji, či už politici, alebo tí v médiách, nevezmú aspoň pod necht príkladu? Prečo, povedzte mi, veľmi rád si to nechám vysvetliť. Prečo neslúžia pravde a právu, ale iba sebe, lžiam, bezpráviu a výlučne vlastným kšeftom a moci? Prečo sa v mene tých dvoch mladých pasovali oni sami za svätých martýrov? Je to totiž strašne nechutné a amorálne. A v konečnom dôsledku až sadistické voči pozostalým.

P.S.

Zadal som do vyhľadávač slovo faloš, v snahe dokázať si, že sa nemýlim, že si pod tým výrazom predstavujem to, čo si mám predstaviť. Google mi ponúkol vysvetlenie slova falus. Falus, teda úd. A ja som sa vlastne vôbec nemýlil.

Prichádza čas zjednotiť sa
Vážnu výzvu adresuje Slovensku na sociálnej sieti predseda HLASu Peter Pellegrini: "PRICHÁDZA ČAS ZJEDNOTIŤ SA AKO NÁROD ZA IDEU ÚSPEŠNEJ BUDÚCNOSTI." "Vražda dvoch mladých ľudí je mementom pre všetkých politikov, aby sa vyvarovali uzavretiu do... Čítať ďalej
19 | 02 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme