Hlas- SD reaguje na obvinenia Smeru
20 | 02 | 2023 I Tibor Malý

Hlas- SD reaguje na vyhlásenie strany Smer- SD. Obvinenia nepríjma a s istotou vylúčili iba tieto dve strany

V pondelok Robert Fico uviedol, že Peter Pellegrini jasne vylúčil SMER - SD a Republiku z povolebnej spolupráce a chce vytvoriť vládu s SaS a Progresívnym Slovenskom.

Strana Hlas vydala stanovisko, v ktorom zrozumiteľne uviedla ako to bude po voľbách. Všetko majú v rukách ľudia a ich hlasy.

"O podobe budúcej vlády rozhodnú ľudia v demokratických voľbách. Urobia tak tým, koho a v akej sile pošlú do parlamentu. HLAS pôjde do volieb samostatne a jeho ambíciou je byť jedinou zmysluplnou alternatívou voči súčasnému chaosu a rozvratu a priniesť ľuďom stabilitu a istoty. Spoluprácu sme preto vopred vylúčili len so stranami OĽaNO a ĽSNS, ktoré považujeme za hrozbu pre demokraciu na Slovensku. Ktokoľvek sa snaží dopredu umelo vytvárať konšpirácie o možných povolebných koalíciách, vyjadruje tým hrubú neúctu k ľuďom a ich právu rozhodnúť o budúcnosti Slovenska." Znie stanovisko strany Hlas- SD na sociálnej sieti.

Zázrak sa zrejme nestane!
Zázrak sa zrejme nestane! SMER – SD berie na vedomie rozhodnutie politickej strany Hlas vylúčiť z povolebnej spolupráce SMER – SSD a Republiku a vytvoriť po nasledujúcich parlamentných voľbách pravicovo-liberálnu vládu s jednou zo strán rozpadnutej... Čítať ďalej
20 | 02 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme