Gen. Viktorín: Naďovi v hlave lietajú eurá a doláre
20 | 02 | 2023 I Eka Balašková

Generál Jozef Viktorín (Republika) nesúhlasí s odvolaným ministrom obrany Jaroslavom Naďom (OĽaNO). Ten v nedeľnej diskusii povedal niekoľko vecí, ktoré Viktorín na sociálnej sieti vyvracia a opakovane ho tvrdo a jasne označuje za diletanta.

Generál Viktorín si tiež myslí, že označenie diskusií vo verejnom priestore za šírenie poplašnej správy hovorí o nízkej mentálnej vybavenosti odvolaného ministra. Podľa Viktorína je to, že nemáme dostatok pilotov vycvičených pre riadenie Migov, len vizitka súčasného ministra obrany. Ten sa podľa neho priznal, že nie je priekupník, ale len predavač. Naď pritom často hovorí o tom, kto všetko šíri strach, no Ruskom straší práve on.

Len nehovor názor!

„Vystúpenie odvolaného ministra v nedeľnej diskusnej relácii bolo potvrdením jeho všelijakej, len nie proslovenskej orientácii. Označenie diskusie a názorov vo verejnom priestore za šírenie poplašnej správy je jasným prezradením jeho nízkej mentálnej vybavenosti,“ myslí si Viktorín a radí Naďovi, aby sa staral o to, ako bude v budúcnosti vyhodnotené to, čo z pozície ministra hovorí. Reagoval tak na ministra, ktorý apeloval na generálnu prokuratúru, ktorá by mala preveriť otázku šírenia poplašných správ.

Slovenský vzdušný priestor. Je ešte chránený?

„Mimochodom viete, že vašim rozhodnutím nie je chránený vzdušný priestor SR v súlade s platným zákonom? Veľmi Vám vyhovuje, že môžete hovoriť, že niektoré veci musia byť utajené? Súhlasím, ale nie tie, ktoré de facto ohrozujú bezpečnosť Slovenskej republiky a jej občanov,“ píše Viktorín.

Ľuboš Blaha: TA3 BY PO DNEŠKU MALA PRÍSŤ O LICENCIU - NAJVÄČŠIA HANBA SLOVENSKEJ ŽURNALISTIKY!
TA3 BY PO DNEŠKU MALA PRÍSŤ O LICENCIU - NAJVÄČŠIA HANBA SLOVENSKEJ ŽURNALISTIKY! Uviedol poslanec NR SR, Ľuboš Blaha na sociálnej sieti Telegram. Blaha reaguje na slová ministra obrany, Jaroslava Naďa (OĽaNO), ktorý bol hosťom v nedeľnej diskusnej... Čítať ďalej
19 | 02 | 2023 | Gabriela Fedičová

Nemáme ľudí? A čia je to vizitka?

Odvolaný minister poznamenal, že aktuálne máme štyroch pilotov schopných riadiť Mig 29 a výcvik nových stopla už bývalá vláda.

„Toto je Vaša neúcta a ďalšia urážka názorov ľudí. Hovoriť, že nemáme už pilotov na MiG-29, je Vašim zanedbaním obranyschopnosti. Lebo, ako ste deklarovali, F-16 prídu v prvom kvartáli 2024. No jednoducho ste babrák a diletant. Toto sa nemôže diať!,“upozorňuje gen. Viktorín, podľa ktorého je dobré, že Naď priznal že nie je obchodník s vojenskou technikou, ale jej predavač.

„Už dopredu viete účtovnú hodnotu uzemnených stíhačiek a skutočnú hodnotu. Už Vám v hlave lietajú eurá. Alebo skôr doláre? Hrozné. Tu ma prekvapuje, že Vám tí Vaši právnici nepovedali, že Ministerstvo obrany SR a Ozbrojené sily SR majú jasne postavené povinnosti. To, čo robíte Vy, tam nie je,“ poznamenáva Viktorín.

Viktorínov záver

„Celé to vystúpenie v televízii sa blíži k vyvolaniu strachu u občanov, a preto sú všetci okolo vinní, len Vy nie. Od začiatku ste zaviedli na Slovensku politiku klamstiev a zavádzania. Teraz žiaľ zbierame ovocie Vašej „matovičovskej“ neschopnosti,“uzatvára generál Viktorín.

Nechce, aby sa šíril strach

„Budeme pomáhať toľko, koľko budeme vedieť, aby sa Ukrajinci bránili, lebo to je zodpovedné. Robíme všetko pre to, aby sa na Slovensku zachoval mier, lebo Rus ak vyhrá na Ukrajine, nezastaví sa na hranici,“ poznamenal na nedávnej tlačovej besede Naď s tým, že Smer už píše pozývací list pre ruské vojská.

VIDEO: Tlačová beseda Naďa a Káčera
Tu sa ťažko píše aj titulok. Vo štvrtok (16. 2.) na poludnie ministri odvolanej vlády Jaroslav Naď (OĽaNO) a Rastislav Káčer zorganizovali tlačovú besedu pri príležitosti ročného výročia ruskej invázie na Ukrajinu. Ministri pripomenuli, že pomoc... Čítať ďalej
16 | 02 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme