Biden je Kyjeve!
20 | 02 | 2023 I Tibor Malý

Americký prezident Joe Biden je v Kyjeve, píše Ukrajinská pravda.

"Prezident USA Biden dorazil do Kyjeva," píše sa v správe.

Americký líder sa stretol so svojím ukrajinským náprotivkom Volodymyrom Zelenským v Katedrále svätého Michala. Boli zverejnené aj prvé zábery Bidena na námestí Michajlovskaja, na ktorých americký prezident kráča za zvukov výstražných sirén.

Na stretnutí Biden oznámil nové sankcie a nový balíček pomoci pre Ukrajinu, ktorý bude okrem iného obsahovať aj americký vysoko mobilný raketový a delostrelecký systém na operačno-taktické účely HIMARS.

Americký prezident Joe Biden mal začať v pondelok dvojdňovú návštevu Poľska, počas ktorej sa stretne s lídrami z východného krídla NATO a bude riešiť konflikt na Ukrajine. Ako už skôr informovali v Bielom dome, návšteva potrvá do 22. februára. V rámci návštevy krajiny sa Biden stretne s poľským prezidentom Andrzejom Dudom, ako aj s „vodcami východného krídla NATO“.

Zacharova už reagovala

Oficiálna predstaviteľka ruského ministerstva zahraničia Maria Zacharova reagovala na medializované informácie o návšteve amerického prezidenta Joea Bidena na Ukrajine.

Zdroj: Twitter

Vo svojom telegramovom kanáli zverejnila fotografiu, na ktorej je Biden s Vladimírom Zelenským v stenách Katedrály sv. Michala v Kyjeve. Sprevádzala ju otázkou: "Kto z nich je pravoslávny?"

Správu budeme aktualizovať!

Bidenov mozog je poškodený
Nielenže fyzicky nezvládne ďalšie prípadné volebné obdobie, americký prezident Joe Biden to má už teraz veľmi otázne, čo sa týka jeho zdravotného stavu. Tvrdí to podľa webu fox.news bývalý osobný lekár prezidenta Obamu, Dr. David Scheiner. Bývalý... Čítať ďalej
16 | 02 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme