Prichádza čas zjednotiť sa
19 | 02 | 2023 I Ivan Brožík

Vážnu výzvu adresuje Slovensku na sociálnej sieti predseda HLASu Peter Pellegrini: "PRICHÁDZA ČAS ZJEDNOTIŤ SA AKO NÁROD ZA IDEU ÚSPEŠNEJ BUDÚCNOSTI."

"Vražda dvoch mladých ľudí je mementom pre všetkých politikov, aby sa vyvarovali uzavretiu do bubliny moci, kedy prestanú vnímať realitu." Hovorí Peter Pellegrini. Nepriamo tak tiež dáva najavo, že je neprijateľné, aby túto tragédiu zneužívali niektorí politici na svoje zvrátené ideologické zámery, ale nielen to.

Čas prichádza

"Zároveň však prichádza čas, kedy sa treba zjednotiť ako spoločnosť a národ nielen proti niečomu, ale hlavne ZA pozitívnu víziu budúcnosti   ktorá zmení Slovensko. Ľudia chcú vládu odbornú a kompetentnú,  ktorá bude riešiť ich problémy a spoločne sa ako národ a spoločnosť posunieme vpred." Znie výzva Petra Pellegriniho.

A tu je k nej aj video

Karol Farkašovský: Toto už zdravý rozum neberie
Dlhoročný novinár a politik Karol Farkašovský prezidentku upozorňuje, že Slovensko je zo dňa na deň v hlbšej kríze, ktorú môže vyriešiť len ona tým, že vymenuje úradnícku vládu. Krízu podľa Farkašovského spôsobili tí, čo by mali Slovensko spravovať... Čítať ďalej
18 | 02 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik