Hlas ľudu: Nedeľné debaty bez Smeru – Hlas bol v každej
19 | 02 | 2023 I Mária Škultétyová

Viete si predstaviť nedeľu bez rezňov? A bez chutného slepačieho vývaru? A čo tak nedeľa bez politických debát? Šlo by to? Ktorá strana by vám chýbala? Žiadna?

Vy sa debatám dokonca  vyhýbate?

Dobre robíte. Načo si škodiť?! Zájdite do kostola, alebo si vezmite knihu.

Ja si nedeľu kazím politickými debatami, dnes mi chýbal Smer

Debaty sledujem a robím si obraz o ľuďoch a o stranách, ktoré títo ľudia zastupujú. Mám prehľad o kultúre reči, vyjadrovania aj moderovania. Poznám skokanov aj perly ducha pozvaných hostí. S prehľadom môžem povedať, čo som vypozorovala. Viem napríklad, ktorý moderátor je ľadovo  chladný - aspoň sa tak tvári, viem, ktorý by si vystačil debatovať sám so sebou. A poznám aj slabocha, čo si nedokáže urobiť poriadok pri stole, alebo skočí do reči, keď sa mu čosi nepozdáva.

Miláčikom je Pellegrini

A s ním, samozrejme, Hlas, ktorý  voľbami ani neprešiel. Peťkovi po dvojročnej premiérskej stoličke moc  zachutila. Zatúžil byť predsedom. A dvaja kohúti na jednom dvore, kto to videl? Založil preto Smerohlas. Teda Hlas, aby som bola presná. Toto pomenovanie sa už udomácnilo, zvykli sme si. Dokonca aj na to, že chce byť iný ako Smer. No jasné, chce. Chce byť milovaný, nie ako Fico.  Ja by som povedala, že je iný. Opatrný, taký... ako to povedať? Taký obojpohlavný. Občas sa dištancovať od Smeru, občas  byť zajedno s ním.  Treba ísť aj s jednými, aj s druhými. Ako Boris.

V prieskumoch Hlas vedie, vyhrá aj voľby?

Vieme, že  víťaz ešte nemusí zostavovať vládu. Lebo čo spravíte, keď s vami nikto nechce? Na to treba myslieť. Peťko to vie aj médiá to vedia.  Treba si povedať, koho tam chceme a koho nie . A treba robiť všetko tak, aby to vyšlo ako palec z deravej ponožky.  Nech je Peťko na očiach. Veď zatiaľ to vychádza. Navyše, stále je najdôveryhodnejší politik. Len dobrého partnera do vlády mu treba prihrať. Lebo, raz darmo, siedma veľmoc dokáže robiť zázraky. Poviem to inak: médiá dokážu ovplyvniť ľudí.

Zvolebnieva sa, kohože to Peťkovi prihráme?

Takto nejako uvažujú novinári a médiá, ktoré máme na očiach. Preto sa zo všetkých síl a televízií snažia pretlačiť Progresívne Slovensko.  Má síce len jedného poslanca, aj to preskočeného a strašne zarasteného, asi sa mu nechce holiť. Ale má pani prezidentku. A tak sme teda po sobotňajšej ochutnávke z jej progresívnej kuchyne k nedeľnému obedu dostali progresívnu lahôdku. Na TA3 to bol preskočený Tomáš Valášek a na Markíze predseda Michal Šimečka. Mne ich lahôdka nechutila, ale koľko ľudí, toľko chutí.

Hlas bol všade

Na TA3 Peter Kmec - preskočený smerák, v RTVS Erik Tomáš – preskočený smerák, a v Markíze Matúš Šutaj-Eštok – preskočený smerák.

Pellegrini dnes chýbal. Ale zato sme čítali, ako hviezdil v Milionárovi. Nabudúce bulvár prinesie správu o tom, ako malý škôlkar Petrík Pellegrini vyhral súťaž o najkrajšiu bábovečku.

Odvážne vyhlásenie Andreja Stančíka! Vie, kde Slováci žiť nechcú!
"Slováci v Rusku žiť nechú, v USA áno," odvážne vyhlásil na sociálnej sieti Andrej Stančík (OĽaNO), štátny tajomník ministerstva zahraničných vecí. "Keď si človek číta komentáre na Facebooku, povedal by, že pre Slovákov je Rusko najlepšie miesto... Čítať ďalej
19 | 02 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik