Heger si zgustol na Pellegrinim: OPORTUNISTA a ZBABELEC! Kde vietor, tam Hlas
18 | 02 | 2023 I Diana Zaťková

NIE JE TÝŽDŇA, ČO BY OPORTUNISTA PELLEGRINI NEHRAL NA DVE STRANY! Tento týždeň parlament hlasoval o uznesení, ktorým poslanci odsúdili ruskú agresiu na Ukrajine, vraždenie, útoky na civilné objekty, vyjadrili podporu územnej celistvosti UA, a zároveň označili súčasný ruský režim za teroristický. Považujem to za uznesenie, za ktoré by nemal mať problém hlasovať žiadny demokratický európsky líder. Skonštatoval to na sociálnej sieti poverený premiér Eduard Heger. Podľa neho však líder Hlasu Peter Pellegrini je vážny problém.

Problém: Hlasovanie o "teroristickom" Rusku

"Družina okolo Petra Pellegriniho však nehlasovala. Slovami oportunistu Pellegriniho uznesenie nepodporil, lebo vraj nebude "meditovať o tom, čo je terorizmus". Peter Pellegrini sa snaží o politiku, ktorá bude ľúbivá pre všetkých. Sú však situácie, kedy politik musí zaujať jasný postoj, nevajatať," myslí si Heger.

Problém: Očkovanie

Podľa neho sa Pellegrini nevedel jednoznačne postaviť ani za očkovanie proti koronavírusu. Ešte ako premiér, sa nechal počuť, že očkovanie by malo byť povinné. Ako opozičný poslanec úplne otočil. Vraj nikdy nedovolí, aby niekoho očkovali povinne. Vakcínu spochybňoval a sám sa zaočkovať nedal, vymenúva všetko, čo mu na hlasákovi vadí povalený premiér.

"Po prieskume verejnej mienky, ktorý ukázal, že väčšina voličov Hlasu je za očkovanie, pán "kde vietor, tam Hlas" vyhlásil, že treba robiť kampaň, aby sa ľudia očkovali," hovorí. Heger si stojí za tým, že Robert Fico a jeho dvojča Pellegrini svojimi výrokmi v čase pandémie ohrozovali životy občanov.

Karol Farkašovský: Toto už zdravý rozum neberie
Dlhoročný novinár a politik Karol Farkašovský prezidentku upozorňuje, že Slovensko je zo dňa na deň v hlbšej kríze, ktorú môže vyriešiť len ona tým, že vymenuje úradnícku vládu. Krízu podľa Farkašovského spôsobili tí, čo by mali Slovensko spravovať... Čítať ďalej
18 | 02 | 2023 | Eka Balaskova

Problém: Obranná dohoda s USA

"Oportunista Pellegrini sa v plnej kráse ukázal aj pred podpisom obrannej dohody s USA. Tej dohody, ktorú ešte ako premiér sám pripravoval a obhajoval ju. V opozícii sa z obhajcu stal odporca. Všetko len pre získanie lacných politických bodov," je presvedčený Heger.

Peter Pellegrini je podľa Hegera politický oportunista, ktorý má rád luxus. "Chcem veriť, že mu je bližšia spoločnosť európskych lídrov v Bruseli, ako Moskva alebo Minsk. Mentálne sa však on a jeho družina od Fica nikdy neodpútali, len je to krajší obal populizmu a politickej zbabelosti jasne sa postaviť za správne, aj keď niekedy nepopulárne, veci."

"Tejto vláde sa dá vyčítať všeličo, ale nie nedostatok odvahy prijať dôležité rozhodnutia v strategickom záujme našej krajiny. A to je rozdiel medzi nami a Hlasom pána Pellegriniho," zaperlil na záver Heger.

Pellegrini, Fico, foto: Denník Dnes

Pán povalený premiér asi už zabudol, čo to znamená byť v opozícii. Na kývanie hlavou na súhlas s vládou si ich žiadna koalícia príliš neužije. Pamätáme si to aj z výstupov opozičného poslanca Matoviča. A keď je Heger taký spokojný s pôsobením povalenej koaličnej trojky, stačí mu pripomenúť nedávne slová prezidentky.

"Súčasná politická situácia, charakterizovaná legislatívnou parlamentnou smršťou, ohrozujúcou ústavné princípy a verejné financie, je pre Slovensko neúnosná a žiada si skorší termín predčasných volieb," povedala Zuzana Čaputová. 

Blaha: Čaputová v RTVS bez oponentúry šíri HOAXY a VOJNOVÚ PROPAGANDU! Chmelár mu dáva za pravdu
Toto je vyvážená diskusia vo verejnoprávnom médiu? Takto reagoval na reláciu RTVS Sobotné dialógy, kde bola hosťkou moderátorky Marty Jančkárovej prezidentka Zuzana Čaputová. "Nechcem vám kaziť sobotu, ale prezidentka bola v Slovenskom rozhlase,... Čítať ďalej
18 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme