Takto si Matovič po Valentínovi hrkútal s adminom satirickej stránky
15 | 02 | 2023 I Eka Balašková

Po nápade exministra financií Igora Matoviča (OĽaNO) „vybuchol internet“ memečkami a vtipmi na adresu päťstoeuroviek za účasť vo voľbách. Na Matovičov účet sa bavila aj známa satirická stránka ZOMRI. Exminister to bez komentára nemohol obísť a reagoval!

Do adminov stránky Zomri sa na sociálnej sieti Facebook pustil Igor Matovič. To asi robiť nemal! Sledovatelia politickej satiry si poslanca Matoviča okamžite vychutnali. 

Matovičov návrh, na ktorý reagovala stránka Zomri

Návrh poslanca Národnej rady Slovenskej republiky Igora MATOVIČA na vydanie zákona, ktorým sa dopĺňa zákon č. 180/2014 Z. z. o podmienkach výkonu volebného práva a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov:

„§ 60b: Odmena za účasť vo voľbách

(1)Volič, ktorý preukázateľne odovzdal hlasovací lístok vo voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky má právo na odmenu za účasť v týchto voľbách vo výške 500 eur.

(2)Ministerstvo vnútra vyplatí odmenu za účasť vo voľbách do 90 dní odo dňa vyhlásenia výsledkov volieb

Pripomeňme, že Matovičovi ide jednorazovo iba o september 2023.

Matovičov zúfalo šialený celoštátny úplatok. Vybuchol internet!
Parlament Matovičovo šialenstvo o štátnom podplácaní voličov vyhodil z druhého čítania, on sa však do 24 hodín vrátil s iným návrhom. Tentoraz už naozaj ako s masovým úplatkom v štádiu pokusu. Päťsto eur rozdať v septembri každému aktívnemu... Čítať ďalej
14 | 02 | 2023 | Ivan Brožík

Mucko a kamko

„Kašlem ja dáke memečká robiť, odvolím, dostanem 500 eur a som za vodou,“ reagovali na Matovičov návrh admini zo satirickej stránky.

„Mucko, nehraj sa na chudáka, za propagandu čo súkaš, berieš o pár núl navyše. A že ťa trápi, že prídu voliť aj tí, čo si nedokázal zmanipulovať, to je prirodzené, nerieš,“reagoval Igor Matovič, predseda OĽaNO.

„Igor Matovič, bývalý premiér a minister financií ma volá Mucko. Život je krásny,“ nedal sa admin zahanbiť svojou charakteristickou iróniou.

„Zomri, Kamko, prepáč, ale si niekedy tak sladučký, že mi to tak trošku ubehlo … ak sa Ťa to dotklo, povedz, ako Ťa mám z lásky oslovovať,“ pokračoval v dialógu Matovič, ktorý však už adminom za reakciu nestál. „Podal“ si ho však ľud.

Vox populi

„Zomri ja normálne neverím, že niekto v takejto funkcii môže mať čas na toto. Musí tam mať nejakého boota (četovací automat, pozn. red.), ktorého programovala ešte Pellegriniho vláda pri tej našej dokonalej elektronizácii,“myslí si František Varga, ktorý neskôr dodal:  „Premýšľam nad tým či si dal tu námahu dať to do kalkulačky predtým ako napísal takú blbosť…. Keď si dám počet oprávnených voličov x 500€ tak výsledok je niekoľko nemocníc, alebo škôl alebo dokončená diaľnica…“

„To je nič, keby ťa tak volal Boris...“ uťahuje si Miloš Gábriš.

„Igor Matovič gratulujem. Ďalšie dno prerazené,“ konštatuje Miroslava Haviarová.

„Vo verejnom prejave kopete už dlhšie jednu ligu s Harabinom alebo Blahom, ale vy výdy nájdete nový spôsob, ako sa ešte viac ponížiť. Je absolútne znepokojujúce, že vás tento systém nechal zastávat ešte v minulom roku akúkolvek verejnú funkciu, pretože ani 50 Ficov, Richterov či Erikov Tomášov by nedokázalo vzbudzovať taký hnus k štátu a jeho orgánom ako vy,“odkázal politikovi užívateľ s nickom Michal Key.

Veštkyňa veštila! Takto dopadnú Fico, Budaj, Dzurinda a iní v predčasných voľbách
Termín predčasných volieb je známy. 30. septembra sa otvoria volebné miestnosti na celom Slovensku a ľud rozhodne. Predvolebnú kampaň je cítiť na každom kroku a sociálne siete doslova vybuchujú. Voľby zamestnávajú aj veštkyne. Ako voľby dopadnú,... Čítať ďalej
15 | 02 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme