Michal Šipoš z OĽaNO : Poďme všetci ukrižovať Matoviča
12 | 02 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Poďme všetci ukrižovať Igora Matoviča," vyzýva Michal Šipoš (OĽaNO), ktorý sa v boji proti Denníku N(enávisť), stavia na stranu svojho šéfa Igora Matoviča (OĽaNO). Šipoš sa stavia na odpor voči besneniu a je presvedčený, že voči Igorovi Matovičovi sa vedie "džihád"!

Michal Šipos vyzýva na férový politický boj a pridáva sa tak k svojmu šéfovi, Igorovi Matovičovi, ktorý prednedávnom kritizoval karikatúry zverejnené v Denníku N, ktorý Matovič dlhodobo označuje za denník N(enávisť).

Šipoš si myslí, že dehumanizácia Igora Matoviča dosiahla neuveriteľné maximum.

"V podstate čokoľvek, čo Matovič urobí, vysloví či napíše, použijú mnohé mienkotvorné médiá na jeho diskreditáciu, zosmiešnenie či potupu," vysvetľuje Šipoš v príspevku na sociálnej sieti.

Proti Igorovi Matovičovi sa vedie "džihád"

"Džihád voči Igorovi viedli mnohí novinári už pred voľbami 2020, keď bolo jasné, že hnutiu OĽANO stúpajú preferencie a s najväčšou pravdepodobnosťou vyhráme voľby. Džihád proti nemu pokračoval od prvého dňa vo funkcii predsedu vlády, keď sme bojovali s vírusom, proti ktorému sme ešte doposiaľ nikdy nestáli a nevedeli sme, ako na neho. Džihád neskončil odstúpením z premiérskeho, ani ministerského postu. Proste za všetko zlé mohol, môže a bude môcť Matovič – „veď má najvyššiu nedôveru spomedzi všetkých politikov, poďme si teda kopnúť do neho a zosobniť v ňom všetko zlo Slovenska, Európy i sveta,“ hovoria si mienkotvorcovia," myslí si Michal Šipoš.

Džihád je pôvodne arabské slovo, ktorým sa označovala snaha o niečo dôležité alebo významné. V západných krajinách sa slovo džihád používa ako pomenovanie svätej vojny, čo však nesúhlasí s významom v islame.(pozn. red.)

Šipoš sa stavia na Matovičovi obranu a proti odporu

"Priatelia, nedá mi nepostaviť sa na odpor voči tomuto besneniu voči človeku, ktorý odstavil od moci najskorumpovanejšiu hydru, aká tu kedy vládla. Pochopím, keď do lídra OĽANO kopú opoziční politici – je to ich práca. Dokážem prehltnúť aj to, keď do neho kope koaličný partner s cieľom nahrabať si politické body a preferencie – je to vizitka koaličného partnera. Nepochopím však, keď špinavú robotu v prospech mafie vedome či nevedome robia niektoré mainstreamové médiá. Žurnalistická etika a novinársky kódex sú pre týchto plničov mediálneho obsahu zrejme len neznámymi slovnými spojeniami, ktorých význam nechápu a zrejme ani nikdy nepochopia," zdôrazňuje Šipoš na sociálnej sieti.

"Kritizujte, pripomínajte nám naše chyby, ktorých sme určite počas našej vlády urobili mnoho. Ale prosím vás, neznižujte sa na primitívne opľúvanie a sedlácke ponižovanie človeka, ktorý dokázal vyhnať mafiu z úradu vlády a s najlepším úmyslom sa snaží ochraňovať spravodlivosť, pomáhať rodinám a najslabším ľuďom. Politický súboj má byť tvrdý, no zároveň aj fér," konštatuje v závere príspevku Michal Šipoš (OĽaNO).

Ako reagoval Igor Matovič

"V Denníku N(enávisť) zamestnávajú na obrázky jedného verného poskoka bolševického režimu. Do jeho hlúpej hlavičky sa nedokáže vtesnať, že keď som proti obedom zadarmo bez prijatia nových zdrojov do rozpočtu, to sa vôbec nevylučuje s tým, že podporujem obedy zadarmo, ak sa to spojí s prijatím nových zdrojov do rozpočtu … a tak sme to spravili. Presne na Jánošíka = obedy zadarmo pre 500 000 detí zaplatí pár desiatok najbohatších firiem, ktoré si užívajú nadštandardné zisky vyplývajúce z toho, že podnikajú na základe štátnej licencie. Tak je to fér," uviedol Igor Matovič na sociálnej sieti.

FOTO:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik