Hlas ľudu: Zločinec Fico
13 | 02 | 2023 I Mária Škultétyová

Pozeral na to nevídané divadlo na hradnom nádvorí. Nevedel, čo sa deje. „Tí Slováci sa museli zblázniť,“ pomyslel si. Chcel zoskočiť z koňa, ale nešlo to. Zostal tam sedieť ako odvolaná vláda tajtrlíkov, ktorá spískala celé toto predstavenie.

Mala som taký sen.

Na hradnom vŕšku bolo divadlo pod holým nebom. Uprostred javiska stála pyramída dreva s vysokým stĺpom. O stĺp povrazmi priviazaný človek. Na hlave mal prehodené veľké papierové vrece, aby nevidel svojich katov. Bolo popísané samými hanlivými menami:Sviňa! Vojnový štváč! Putinovec! Rusofil! Mafián! Zlodej! Vrah Jána a Martiny! Zločinec!

Nebolo pochýb -  bol to Fico. Čakal na popravu.

Okolo stála celá vládna sebránka a jej prisluhovači. Zvyšok nádvoria zaplnili kaviarenskí povaľači a voľnomyšlienkari. Sociálna spodina nemala o predstavenie záujem. Veď išli popraviť človeka, ktorý zastával ich záujmy.

Z davu prisluhovačov vystúpil muž s opuchnutými perami. Odkašlal si a začal: „Priatelia, dnes sme sa tu zišli, aby sme spravodlivým trestom potrestali najväčšieho zločinca týchto čias.“

Keď to Fico započul, tlmeným hlasom skríkol: „Nebojím sa vás, banda jedna! Mňa neumlčíte! Je demokracia a ja budem nahlas hovoriť, čo si myslím! Mám na to právo! Mojou popravou pravdu nezabijete!"

Nato dav začal skandovať: „Zločinec! Upáliť! Zločinec! Upáliť!“

Pernatý zdvihol ruku, pokynul davu a dav stíchol.

Potom sa pernatý opäť ujal slova: „Kate, pristúp a vykonaj akt popravy!“

Po týchto slovách vystúpil z kola muž v katovskom obleku a fakľou zapálil hranicu. Bolo jasné, že pod maskou kata sa skrýval Matovič. Takto vystrčiť prostredník a tancovať ako Papuánec, to vie iba on.

Sebránka a prisluhovači utvorili kruh, pochytali sa za ruky, krútili sa a začali spievať: Kto za pravdu horí.

Do toho pribehol zadychčaný posol, pristúpil k pernatému a podal mu dokument s pečaťou generálneho prokurátora.

Rozlomil pečať a začal čítať: „Podpísaný generálny prokurátor, využijúc paragraf 363, vyhlasujem, že docent, doktor Róbert Fico je nevinný. Nenachádzam na ňom žiadnej viny. Žiadam oslobodiť!“

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik