Štefan Harabin: Vlastizradcov Čaputovú, Hegera a Naďa čaká nový Norimberský súd (VIDEO)
11 | 02 | 2023 I Eka Balašková

Emeritný sudca, expredseda Najvyššieho súdu SR Štefan Harabin podáva trestné oznámenie na generálnu prokuratúru na odvolaného premiéra SR Eduarda Hegera (OĽaNO), ktorý spoločne s prezidentkou SR Zuzanou Čaputovou a ministrom obrany Jaroslavom Naďom (OĽaNO) úplne odzbrojili Slovenskú republiku, pričom svoje činy prezentujú, ako dobro pre Slovensko.

Harabin zvlášť Hegera obviňuje z toho, že je pripravený Zelenského režimu odovzdať naše stíhačky MiG-29 pod výhovorkou, že ak sa bude lepšie dariť Ukrajine, bude sa lepšie dariť aj nám. Harabin pripomína, že ako Ukrajina, tak Slovensko k tomu, aby sa im lepšie darilo, potrebujú mier a jediný, komu sa vo vojne darí lepšie, sú zbrojárske firmy.

Emeritný sudca pripomína, že hoci je nám technika zo Západu prezentovaná ako dar, zaplatíme ju a vo výsledku budeme odkázaní na milosť a nemilosť susedov, ktorí tiež majú na našom území svoje mocenské záujmy. Harabin si je nespochybniteľne istý, že za tieto činy sa vedenie Slovenska dostane pred Norimberský tribunál. Proti odovzdaniu MiGov na Ukrajinu je nie len veľká časť občanov Slovenska, ale aj množstvo opozičných politikov.

Zelenského žiadosť

„Ukrajinský prezident počas stretnutia s našim dočasným premiérom Hegerom na samite EÚ v Bruseli oficiálne požiadal Slovensko o dodanie stíhačiek MIG 29. Odvolaný premiér bez kompetencií oznámil pripravenosť vyhovieť želaniu, poskytnúť ich nacistickému režimu. Tie sú určené na obranu našej vlasti a dodal, že urobí maximum, aby sa tejto požiadavke vyhovelo,“hovorí Harabin.

HLAS vyzýva Hegera: OPUSTITE POLITIKU VOJNOVÉHO DOBRODRUŽSTVA!
HLAS - SD vyzýva na sociálnej sieti odvolaného predsedu vlády Hegera, aby okamžite zastavil dobrodružnú politiku hazardu s bezpečnosťou vlastných občanov. V súvislosti s Hegerovými vyjadreniami týkajúcimi sa vôle darovať slovenské stíhačky Ukrajine... Čítať ďalej
11 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

 Náš národný záujem

„Heger uviedol, že pomoc nášmu susedovi je v našom národnom záujme. Lebo keď budeme mať na východnej hranici prosperujúceho suseda, bude sa lepšie dariť aj nám. Pomoc Ukrajine je podľa neho jasným vyjadrením našich hodnôt a geopolitickej orientácie,“ pokračuje Harabin.

Je našim národným záujmom vojna?

„Neviem, za koho Heger hovorí, ale v záujme slovenského národa určite nie je predlžovanie konfliktu dodávkami zbraní. To z Ukrajiny prosperujúceho suseda určite neurobí. V našom národnom záujme je naopak, čo najskoršie ukončenie konfliktu. Čím skôr k tomu dôjde, tým bude menej škôd a obetí,“ vysvetľuje Harabin.

Komu mier nepasuje do plánu

„Samozrejme, že pre zbrojné koncerny to platí presne naopak. Čím viac sa bude konflikt predlžovať, tým viac zarobia. Konflikt nemusel byť, ak by Zelenskyj na začiatku súhlasil s neutralitou namiesto vstupu do NATO. Zatiahol tak Ukrajincov do americkej zástupnej vojny proti Rusku,“myslí si bývalý sudca.

Belousovová sa pýta: Ako sa to všetko SKONČÍ! Hádam si niekto nemyslí, že PORAZÍ RUSKO!
Keď čítam tie silácke vyjadrenia európskych politikov vrátane našich, rozmýšľam nad tým, či títo tzv. lídri majú vôbec nejakú predstavu o tom, čím sa podľa nich má zakončiť celé to vojnové dobrodružstvo na Ukrajine. Takto sa zamyslela na sociálnej... Čítať ďalej
11 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Aký bude mať následok premiérovo konanie

„Náš zradca Heger spolu s Čaputovou a Naďom odovzdali všetku našu vojenskú výzbroj Ukrajine, aby konflikt predĺžili a spôsobili Ukrajine a Rusku čo najväčšie škody. A zbrojným koncernom čo najväčšie zisky. Za všetky tieto darované zbrane, nakupujú za miliardy nové zbrane. A to v čase, keď ľudia nemajú z čoho zaplatiť základné životné potreby. Ľudí potom ohlupujú rečami, že všetky tie systémy, čo darovali Ukrajine boli aj tak nefunkčné a že za ne zo Západu dostaneme modernejšie. V skutočnosti všetky tieto systémy budeme musieť nakúpiť za drahé peniaze,“ upozorňuje Harabin.

Video ako trestné oznámenie

„Výsledok? Slovensko je úplne odzbrojené a našu ochranu zabezpečujú susedia, u ktorých nie je vylúčené, že si chcú Slovensko rozparcelovať vo svoj prospech. Zastaví generálny prokurátor Hegera a spol, aby nezatiahli Slovensko do vojny s Ruskom? Ak by tak Žilinka učinil, zasielam mu toto video ako trestné oznámenie. V prípade pasivity Žilinku som si nesporne istý, že nepochybne príde čas, keď títo vlastizradcovia budú sedieť pred novým Norimberským tribunálom v predných laviciach. Pred súdom potom táraniny o našej geopolitickej orientácii Hegerovi, Čaputovej, ale ani Žilinkovi určite nepomôžu,“uzatvára JUDr. Štefan Harabin.

Pomôže vlna odporu opozičných politikov?

Pellegrini, Danko, ale aj Belousovová, či Farkašovský sa zhodli na tom, že v záujme Slovenskej republiky tento Hegerov prísľub rozhodne nie je.

"Je to zmes zúfalstva a falošného mesiáštva, ak Eduard Heger v prípade dodania stíhačiek odmieta rešpektovať dialóg s NATO a odmieta sa riadiť zákonmi vlastnej krajiny", uviedol Peter Pellegrini.

"Vie niekto z tých, čo chcú dodávať ďalšie a ďalšie zbrane Zelenskému, aký CIEĽ chcú dosiahnuť? Kedy vojna skončí ?Hádam si niekto z nich nemyslí, že porazia Rusko!," upozorňuje politička odvolávajúc sa na historické reálie.

Farkašovský zase jediný „bonus“ toho, čo chce Eduard Heger urobiť vidí v tom, že: „Podstatné je, že nás za to v Ramsteine i Bruseli potľapkajú. Všetkým ukážeme, že sme neuhli zo „želaného kurzu“. Sme dokonca schopní predbehnúť aj väčších hráčov.“

Farkašovský: Dávame? Veď ešte ani nepýtali!
Verejnú mienku v týchto dňoch rozčeril prísľub premiéra odvolanej vlády v Bruseli, že naše uzemnené stíhačky MIG 29 pošleme na pomoc ukrajinskej armáde. Ministerstvo obrany SR v piatok už aj začalo rokovania s ukrajinskou stranou. Farkašovský... Čítať ďalej
11 | 02 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik