Hlas ľudu: Ej, Edo, Edo! Len aby si nedopadol ako Kiska
12 | 02 | 2023 I Mária Škultétyová

Možno si spomínate, ako ho novinári bombardovali otázkami, či založí vlastnú stranu. Toľko domŕzali, až ho presvedčili. A tak stvoril Žaluďov. Už názov bol ľuďom na smiech. Keďže čakal volebný úspech, a prišiel prepadák, po voľbách sa Otec Zakladateľ spakoval. Len občas vystrčí hlavu, obuje gumáky, vezme vidly a ide do N-ka kydať hnoj. Na Fica samozrejme! Žaluďov nechal naverímboha a na Veroniku. Tá ich úspešne doviedla k zániku.

Dnes sa podobná situácia opakuje s premiérom Edkom.

Novinári domŕzajú a Edko sa cíti dôležitý a žiadaný.

Čo urobí Edko? Zostane v OĽaNO? Odíde z OĽaNO? Kam a kade pôjde, há? Pôjde do Kadehá?

Ale byť dvojkou je nedôstojné, neslušné! Je to kakané a bakané! Igor to povedal.

A v OĽaNO bol čo?

Edo bez vlastného názoru. Bábka na motúzku Igora Matoviča. Igorov prikyvovač. Nemastný, neslaný, nepopulárny! A zrazu to vyzerá, že sa oňho rozpúta boj.

Kto si uchmatne Eda? Dá sa Edo uchmatnúť? Alebo Edo pôjde s Naďom? No hotová detektívka!

„Ešte neprišiel ten čas. Keď príde, včas sa dozviete,“ odpovedá Edo zvedavým novinárom, keď sa pýtajú, či ostane v OĽaNO, či založí vlastnú stranu, alebo pôjde s Modrou gorilou. Ozaj, a čo Jablko? Nezhnilo? Nezamrzlo? Dávno som o ňom nepočula.

Ja tu nie som na to, aby som rozdávala rady. Ale keby som Edovi mohla poradiť, tak mu poviem:

„Počúvaj, Edo! Vykašli sa ty na Kadeha aj na Gorilu! Aj na OĽaNO sa vybodni! Založte s Jarom vlastnú stranu. Môže sa volať Edo  a  Veľký. A po voľbách uvidíš.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik