Belousovová sa pýta: Ako sa to všetko SKONČÍ! Hádam si niekto nemyslí, že PORAZÍ RUSKO!
11 | 02 | 2023 I Diana Zaťková

Keď čítam tie silácke vyjadrenia európskych politikov vrátane našich, rozmýšľam nad tým, či títo tzv. lídri majú vôbec nejakú predstavu o tom, čím sa podľa nich má zakončiť celé to vojnové dobrodružstvo na Ukrajine. Takto sa zamyslela na sociálnej sieti národniarka Anna Belousovová. Dokážeme sa ako národ JEDNOTNE postaviť tým, čo nás už otvorene vlečú DO VOJNY?!

Hádam si niekto z nich nemyslí, že porazí Rusko!

Okrem naučených fráz o ohrození demokracie a povinnosti pomáhať Ukrajine, resp. Zelenskému až do posledného eura, posledného náboja a stíhačky, doteraz Belousovová nepočula žiadnu reálnu predstavu o tom, ako dopadne vojnový konflikt na Ukrajine.

"Vie niekto z tých, čo chcú dodávať ďalšie a ďalšie zbrane Zelenskému, aký CIEĽ chcú dosiahnuť? Kedy vojna skončí ?Hádam si niekto z nich nemyslí, že porazia Rusko!," upozorňuje politička.

Podľa Belousovovej ak mali, alebo majú niektorí takýto cieľ, treba aby čo najskôr pochopili:

"JE TO NEREÁLNE!!! V histórii si mnohí brúsili zuby na túto najväčšiu krajinu sveta, no všetci si tie zuby vylámali. Prečo si niekto myslí, že teraz sa to podarí USA a ich európskym sluhom?"

Podľa národniarky nikto doteraz nedefinoval, z čoho pramení ich presvedčenie. "Myslieť si, že sa dá poraziť atómová a vojenská veľmoc, je slušne povedané bláznovstvo.Tadiaľ cesta nevedie," varuje Belousovová.

Znamená to, že jediná reálna cesta je cesta DOHODY

A na tú dohodu je potrebné sa začať počúvať. To sa však nedá, keď "zvučia zbrane". Každý, kto prilieva olej do ohňa tohto konfliktu, je nebezpečný blázon, myslí si národniarka.

Môže ísť o kreslený obrázok

Foto: FB/AB

Pripomína, že o pár dní bude rok od začiatku vojnového konfliktu medzi Ruskom a Ukrajinou. Za ten rok je podľa Belousovovej jasné, že táto vojna dvoch susedných štátov, z ktorých ani jeden nie je členom EÚ ani NATO, ruinuje predovšetkým Ukrajinu a Európu. Pričom Európa na pokyn USA a pod taktovkou lídrov EÚ pácha doslova samovraždu.

"V kontexte uvedených faktov vyzerá naša dočasná vláda a jej ponuky na darovanie stíhačiek Zelenskému už úplne odiotsky. Heger a spol.boli odvolaní! Sú LEN POVERENÍ! Nemajú ústavné ani morálne právo rozhodovať o ničom zásadnom tým skôr o tom, čo ohrozuje našu bezpečnosť a zaťahuje nás ešte viac do vojnového konfliktu," prízvukuje Belousovová.

Dodáva, že keď tak sleduje tú aroganciu týchto "demokratických strán", ako sa sami nazývajú, má vážne obavy o výsledky predčasných volieb.

"Dokážeme sa ako národ JEDNOTNE postaviť tým, čo nás už otvorene vlečú DO VOJNY?! Dokážeme úspešne zložiť reparát skúšky zo zodpovednosti k vlastnému štátu a osudu, keď sme v referende prepadli? Už máme len jeden opravný termín - predčasné voľby. A po nich už žiadny reparát nebude...," uzavrela Belousovová.

VIDEO Predvolebný boj medzi Hegerom a Ficom v plnom prúde! ON-LINE STRET DVOCH PROPAGÁND?
ROBERT FICO JE HLASNOU TRÚBOU RUSKEJ PROPAGANDY! Robert Fico opäť raz spustil lživú propagandu o pomoci Ukrajine v podobe MIGov. Považujem za cynické, že teplý čaj a deky sú podľa neho adekvátnou pomocou umierajúcim ľuďom. Skonštatoval to na... Čítať ďalej
11 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik