Odvoláva sa na Vangu: Slovenská veštkyňa vie, kedy začne 3. svetová vojna
10 | 02 | 2023 I Eka Balašková

Veštica Daniela Paculíková tentokrát hovorí o aktuálnom februári, ktorý bude napriek chladnému počasiu politicky horúci nielen u nás, ale aj vo svete. Nasvedčuje tomu aj dlhodobé dianie.

Podľa astrologičky Paculíkovej, to má „na svedomí“ Mars. Ten nás emočne ovplyvní rovnako, ako nedávny spln Mesiaca. Do toho sa pridá Urán so svojou silnou energiou, s ktorou mnohí nebudú vedieť správne nakladať. Veštica sa nevyhýba ani kritike domácej politickej scény.

„Bojovník“ Mars

Paculíková upozorňuje, že Mars je planéta bojov, ktorá dynamizuje dianie. Do marca je v blížencoch a v tohoročnom februári podľa nej Saturn a Pluto vytvoria iný vzorec udalostí pre roky 2024 a 2025.

Legendy Košíc: Bosorácke diery a starý cintorín (FOTO)
Duchovia, bosorky a rôzne tajomné entity sa po nociach túlajú aj ulicami metropoly východu - Košicami. Niektoré určite poznáte, s inými sa máte šancu zoznámiť. A verte, že Košice a ich legendy nie sú o nič skromnejšie, ako tie bratislavské. Asi... Čítať ďalej
09 | 02 | 2023 | Eka Balaskova

Pozor na následky splnu

5. februára sme zaznamenali spln, ktorý ovplyvňuje naše intímne vzťahy. Tu sa podľa Paculíkovej prejaví Urán, ktorý môže priniesť spory, napätie a zvýšený tlak ako v súkromí, tak aj v práci.

"Planéta Urán nesie energiu, tá sa prejaví v neočakávaných a náhlych posunoch a nezvyčajných udalostiach. Navodí pocit neistoty, zmeny nálad, emočné výbuchy a zvláštne správanie. Vyvoláva rozrušenie, nervozitu a rozptýlenie. Nič si nevynucujte, nekonajte impulzívne," radí čitateľom Paculíková. Urán podľa nej prinesie vzťahové problémy. Tie spôsobuje túžba po nezávislosti.

Aj tu platí – dvakrát meraj...

"Trpezlivosť a citlivosť je základ, ale keď čelíte emočne náročným okolnostiam, prvou reakciou môže byť odpor či útek zo situácie. Hoci sú záchvaty hnevu náročné, aspoň sa to vyrieši a pokoj sa skôr vráti. Pri riešení problému sa pozrite späť na udalosti a skúmajte ich objektívne. Premýšľajte, až potom konajte, neopakujte stále staré chyby," vystríha Paculíková.

Politike sa navyhla

"Ako príklad uvádzam odvolanú vládu. Urobila chaotickými rozhodnutiami štátny dlh, stratila dôveru. Čas sa však nachýlil. Vyplávajú na povrch staré nechutné kauzy. USA má tiež obrovský dlh. Svetových lídrov prekvapia nečakané okolnosti," hovorí Paculíková, podľa ktorej nás mali covidové opatrenia naučiť vážiť si slobodu.

"V izolácii sme mali pochopiť, že nie sme sólisti, ale súčasť kolektívu, máme sa spájať, nie deliť. Tu vstupuje na scénu Saturn, ktorý  je prísny učiteľ a učí nás nájsť svoju identitu, dozrieť a pochopiť, že staré záväzky sa definitívne skončili," upozorňuje. Podľa nej je načase prevziať zodpovednosť za svoje zdravie.

To najhoršie nás len čaká - avizuje Peter Kmec
"Stávame sa “banánovou” republikou, kde si samozvaní “demokrati” robia z Ústavy SR trhací kalendár a držia sa pri moci spôsobom, ktorému by mohli závidieť mnohí diktátori v rôznych kútoch sveta." Tak uvádza Peter Kmec svoj status na sociálnej... Čítať ďalej
10 | 02 | 2023 | Ivan Brožík

Odvoláva sa aj na Vangu

"Rusko patrí pod Ryby. Tohoročné stretnutie v Davose bolo astrologicky veľmi zle naplánované v čase retrográdneho (spiatočného) Merkúra, nič z plánov jednotlivcov sa nezrealizuje," pokračuje vo svojich víziách Paculíková. Radosť jej však robí záver mesiaca - Venuša a Pluto budú signatármi šťastia vo financiách. 

"Zatiaľ sa 3. svetovej vojny netreba obávať, hoci politika vojnových štváčov kulminuje. Pripomeniem slová jasnovidky Vangy – kým nepadne Sýria, svetová vojna nebude,“ odvoláva sa na svetoznámu vešticu Vangu  Daniela Paculíková.

Nový Nostradamus však optimizmom nesrší

Craig Hamilton-Parker prezývaný „nový Nostradamus“ (správne predpovedal smrť britskej kráľovnej), predpovedá strašnú leteckú haváriu na Taiwane, ktorá by mohla tento rok podnietiť začiatok 3. svetovej vojny. Podľa neho by malo ísť o incident medzi dvoma ponorkami, alebo lietadlami, čo spustí ďaleko väčší konflikt, ktorý sa podľa Craiga stane „najvážnejšou vecou na najbližšie dva roky“.

„Už nejaký čas hovorím, že som mal pocit, že to bude konflikt o Taiwan, čo sa podľa mňa stane tento rok. Myslím si, že v niektorých ohľadoch dôjde k náhodnému konfliktu, pretože dôjde k niečomu ako podivná kolízia alebo incident," uviedol nový Nostradamus.

NOVÝ NOSTRADAMUS: 3. SVETOVÚ VOJNU rozpúta letecké nešťastie už tento rok!
Bývalý francúzsky astrológ urobil desivú predpoveď! Muž, ktorého nazývajú „nový Nostradamus“ je presvedčený, že pád lietadla na Taiwane rozpúta tento rok 3. svetovú vojnu, píše britský Mirror. Strašná havária Craig Hamilton-Parker, ktorý je... Čítať ďalej
01 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!