Ak chránime rodiny - zakážme politikom drístať v nedeľu!
10 | 02 | 2023 I Ivan Brožík

Dojemná starostlivosť zo strany toho, čo si vraví "politici"! Zakážme v mene rodín nákupy v nedeľu. Ja žiadam v nedeľu, tiež v mene mojej rodiny, zákaz ich vystupovania, ergo drístania, hádania sa a nadávania na seba navzájom v tento deň v politických hádkach. Nech mi nechajú nedeľu ako sviatočný deň a nevnucujú mi ich hodnotové bahno! Aj v tú nedeľu! Ako dobrú chuť k sviatočnému obedu. Ako "popapuli" občanovi.

Najprv si sadnú do prvých lavíc na bohoslužby v kostoloch, do lavíc pre vyvolených, vyspovedajú sa z hriechov, prijmú eucharistiu a potom ich vládne limuzíny zavezú do televízií podvádzať, nadávať, vykrikovať oplzlosti a sprostosti. Rúhať sa tak či onak. Vyjadrovať naplno svoju nenávisť voči všetkému a každému, kto má v živote iné hodnoty ako oni. Teda, kto má nejaké základné a uznávané hodnoty a princípy. Farizejstvo, nič než farizejstvo. Stav, ktorý otravuje slovenské rodiny a zhnusuje im sviatočný deň venovaný - áno, aj duchovnej očiste po ťažko odpracovanom týždni.

Vraj prví..., nie, určite prví nie!

Nech mi nikto nenariaďuje, čím a ako mám v nedeľu žiť, najmä, ak pre mňa je takáto nedeľa "s nimi" iba symbolom morálneho a etického úpadku, nevzdelania a devastácie ľudskosti. Tento človek, alebo, lepšie, takíto jedinci by mali zaliezť a čušať - práve aspoň v tú nedeľu. A nekradnúť nám z nej najsviatočnejší čas spoločného rodinného obeda."Mnohí prví (aj tak - poznámka autora) budú poslednými a poslední prvými" - Matúš, 19:30. Ich dojemná starostlivosť o naše duchovné blaho a mravnú čistotu je odporná. Je to drzá pretvárka, falošnosť, farizejstvo. Je to navonok predstieranie cnosti a dobra a súčasne skrývanie svojej skutočnej povahy, najmä s ohľadom na morálne alebo náboženské hodnoty. Podľa morálnej psychológie je pokrytectvo nedodržovanie vlastných verejne deklarovaných morálnych zásad.

A čo vaše brvno v oku?

S vašimi starosťami o naše maternice (ešteže som muž), o naše duchovno počas nedieľ, nám neustále vyberáte triesku z oka! — A pozrite sa, v oku máte brvno! "Pokrytec, vyber najprv brvno z vlastného oka a potom uvidíš, ako vybrať triesku z oka svojho brata. A sme tu bratia a sestry. S týmto pokrytectvom sa odzrkadľuje to, čo máš v srdci. (Mt7;4,5) Staviate sa takto do role farizejov známych z biblie, ktorí seba videli ako tých jedine a výlučne spravodlivých dobrých,čestných, ale v druhých vidíte iba to zlé. Vy ste ich zdokonalené pokračovanie, zdokonalené až ad absurdum.

Nájde sa jeden statočný?

Kto teda v rámci volebnej kampane bude mať v parlamente toľko odvahy a navrhne legislatívnu normu, aby nám politici dali v nedeľu pokoj, neliezli nám do domácností, keď už nám zakazujú liezť do obchodov či pracovať v nich? Kto im to zákonom zakáže, kto bude natoľko sám sebou, že sa na to odhodlá? Veď keď už tí politici nemajú iný spôsob, ako svätiť nedeľu, nech zalezú na nejaký krytý štadión, nech si tam dajú partičku wrestlingu a nech nám sami so sebou a svojimi egami a zatemnenými podvodnícko kšeftárskymi mozgami dajú pokoj!

Nedeľa je dňom počúvania Boha, nie Matoviča alebo Záborskej!

"Nedeľa je dňom počúvania Boha a jeho príkazov, jeho pravdy, aby sme tak isto správne konali v pozemských veciach," hovorieval veriacim Pius XII. A neveriaci majú tiež svoj dôvod žiť nedeľu dôstojne a sviatočne, hoci inak. Prečo teda musíme nútene v nedeľu počúvať rôznych Matovičov, Šipošov, Sulíkov či Kollárov? Alebo Remišové? Počúvať ich zlobu, nenávisť, hádky, primitivizmus, neokrôchanosť? Veď to k nedeli absolútne nepatrí, (ne)vážení pseudokonzervatívci! Nezaštitujtee svoje ideológie, zákazy a nariadenia Bohom! Boh miluje a Boh toleruje. Na obrovský rozdiel od vás. Vy iba nenávidíte.

Vážení, neohovárajte, je za to väčší flaster ako za vraždu
Vrátil sa nám boľševik. Vedúcu úlohu strany v spoločnosti máme už roky naspäť. Cenzúru sme do právneho poriadku i praxe úspešne, rýchlo a najmä efektívne zaviedli vlani a teraz tu najnovšie máme čosi ako niekdajšiu urážku verejného činiteľa, teda -... Čítať ďalej
10 | 02 | 2023 | Ivan Brožík

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme