Veriaci v Turzovke sú ZHROZENÍ: Kňaz sa nám ťahá s FRAJERKOU! Sťažujú sa až vo VATIKÁNE
09 | 02 | 2023 I Diana Zaťková
Škandalózne správanie kňaza! Obyvatelia Turzovky sa e-mailom posťažovali priamo redakcii portálu regiony.zoznam.sk na kňaza Ondreja Saba. Ten ich vraj pohoršuje svojím správaním. Farár pre portál prehovoril. Na celú vec má úplne iný názor.
Najväčší problém dneška v Turzovke

Do redakcie portálu regiony.zoznam.sk prišiel e-mail od veriacich z Turzovky a okolia, ktorí sa sťažujú na miestneho kňaza Ondreja Saba. Už dlhší čas ich pohoršuje jeho správanie, na čo upozornili aj žilinského biskupa, konferenciu biskupov, veľvyslanca Vatikánu na Slovensku a dokonca aj samotný Vatikán. Podľa ich slov sa s tým však nič nerobí. 

Frajerku si vodí do kláštora

“Ide o to, že kňaz Ondrej Sabo, čo pracuje v Turzovke na pútnickom mieste Živčáková, má niekoľko rokov v Turzovke frajerku, jednu slobodnú mladú učiteľku Drahomíru H. Tento kňaz s ňou má vzťah už niekoľko rokov. Ale úplne a celkom verejne. Bežne spolu chodia na nákupy, po meste, chodí veľakrát pre ňu do práce. Trávi u nej v byte aj niekoľko hodín a veľakrát dlho do noci,” opísali Turzovčania. Najhoršie podľa nich je, že si ju údajne vodí aj k sebe na Živčákovú do kláštora.

Veď ho každý v okolí pozná!

Podľa e-mailu takéto správanie veľmi pohoršuje ľudí a mnohých už kvôli tomu vraj odradil od cirkvi. Občania hovoria, že sú to roky sťažností, no bez úspešného konca.

“Niekedy sa zdá, že po našich sťažnostiach, čo sa viacerí sťažujeme, akoby k nej menej chodil a vždy si myslíme, že asi mu biskup dohovoril, ale nakoniec sme zistili, že ju len čaká niekde ďalej na bočnej ulici a tam k nemu nasadne do auta. Veď ho každý v okolí pozná a ľudia si medzi sebou hneď všetko povedia,” pokračuje mail ďalej. 

Smer ide do boja: ZASTAVME CENZÚRU!
Cenzúra, aká sa rozpútala na Slovensku, je ohrozením ústavných základov Slovenskej republiky! Na tlačovej konferencii to uviedli predstavitelia strany Smer. "Jediné, čo chceme, je slobodná diskusia a koniec tejto tupej americkej propagandy." Zdá... Čítať ďalej
09 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Sabo: To sú veriaci? Sťažujú sa poza chrbát

Portál sa rozhodol skontaktovať aj so samotným kňazom Ondrejom Sabom, ktorý nemal problém s telefonickým rozhovorom a poskytol vyjadrenie. V prvom rade je sklamaný z veriacich a nechápe, ako môžu takíto ľudia chodiť do kostola, keď sa zaujímajú len o životy iných. Podľa jeho slov mu do očí nikto nič nepovedal, všetky sťažnosti prichádzajú len poza chrbát alebo z tretích strán.

Opýtali sme sa aj na spomínanú učiteľku, pričom priznal, že sú veľmi dobrí kamaráti. “Poznáme sa už 15 rokov,” prezradil kňaz. Pomáha mi s upratovaním alebo nákupmi,” dodal s tým, že na veľa vecí býva sám a nebyť nej alebo iných žien, nestíhal by všetky povinnosti.

Odmietol tvrdenia, že by spolu mali niečo viac, podľa jeho slov sa stretávajú len cez deň a na viditeľných miestach. Kvôli sťažnostiam ľudí nevidí dôvod na to, aby ich priateľstvo prerušil a aby sa prestali stretávať.

Nekresťanskí kresťania?

Kňaz Sabó priznal, že s nenávistnými prejavmi ľudí sa stretol aj na živých prenosoch z omší, ktoré zdieľal prostredníctvom sociálnych sietí. Tieto videá bežne sleduje aj 700 či 800 ľudí, ktorých zaujímajú jeho názory, no aj napriek tomu sa v komentároch objavovalo množstvo nenávistných či vulgárnych reakcií. O to viac ho mrzia takéto osočovania od veriacich ľudí, ktorí by mali držať hlavne spolu.

Obyvatelia Turzovky kritizujú aj celú Žilinskú diecézu a sú sklamaní aj z biskupa, ktorý podľa nich nič nerobí. “Neevidujeme žiadne podnety a sťažnosti týkajúce sa tejto záležitosti,” prezradil portálu Zdeno Pupík, hovorca Žilinskej diecézy. Podľa jeho slov ide o vážne obvinenia, ktoré by určite hneď prešetrili, ale v úrade neobdržali žiadne oficiálne sťažnosti. 

VIDEO Šutaj Eštok sa pýta Matoviča: OSTANÚ IMRECZEMU UKRADNUTÉ MILIÓNY?
To je to PADNI KOMU PADNI? Keď si takto predstavuje spravodlivosť Igor Matovič, že zločinec, ktorý štátu ukradne 18 miliónov sa vykúpi za krivé udania a 202 tisíc, tak je to iba ďalší z volebných podvodov OĽaNO. Takto reagoval vo videu na sociálnej... Čítať ďalej
09 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme