VIDEO Heger stratil nervy!
09 | 02 | 2023 I Diana Zaťková

Nesrandujte! Toto bola odpoveď povereného premiéra Eduarda Hegera (OĽaNO) na pôde európskeho výboru na otázky europoslanca Milana Uhríka (Republika). Ten chcel vedieť, kam až Slovensko mieni zájsť v prípade vojny na Ukrajine.

"Heger stratil nervy. Po mojej otázke, že čo všetko je ochotný obetovať za Zelenského sa začal rozčulovať, že vraj "čo sú to za otázky"?!" Uviedol to Uhrík k videu na sociálnej sieti.

Uhrík sa Hegera pýtal, kde sú nejaké hranice, čo to znamená v praxi a na čo sa majú Slováci pripraviť. "Sme ochotní ísť do vojny na Ukrajine v rámci nejakej akcie NATO?," pýta sa europoslanec. Podľa neho normálne otázky každého racionálne zmýšľajúceho človeka, ktorý nechce prísť kvôli vojnychtivým politikom o všetko.

"Všetci vidíme, že na Ukrajinu sa toho posiela čoraz viac. A nemá to konca... Najprv humanitárna pomoc, potom peniaze, následne náboje, rakety a teraz tanky. Diskutuje sa už o stíhačkách a raketách dlhého doletu. Kam to zájde?!"

Odpoveďou povereného premiéra bolo podráždené: "Prepáčte, ale toto sa ma pýta europoslanec na pôde európskeho výboru? Nesrandujte! Nesrandujte!" No nie je naozaj nič srandy na tom, že Slováci chcú aj nejaké odpovede.

"Je milé, že pán Heger sa teší z toho, že je "probruselskejší ako Brusel", ale my chceme premiéra, ktorý bude konečne aspoň raz aj proslovenský!," uzavrel Uhrík.

VIDEO: Uhrík spôsobil vietor v Bruseli!
Europoslanec Milan Uhrík (Republika) spôsobil rozruch v Bruseli. Slovensko ešte v decembri navštívila monitorovacia skupina Európskeho parlamentu (EP) pre demokraciu, právny štát a základné slobody (DRFMG). Témou misie bola situácia LGBTIQ+ ľudí na... Čítať ďalej
07 | 02 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik