Desivý nález v Bratislave: V byte našli zavraždeného muža!
09 | 02 | 2023 I Ivan Mihale

Policajti v hlavnom meste vyšetrujú prípad vraždy, ku ktorej došlo na Bieloruskej ulici. Informujú, že v súvislosti s oznámením, ktoré na čísle 158 prijali vo štvrtok po 11.00 h, našli v jednom z bytov telo 47-ročného muža bez známok života.

"Policajti na mieste obmedzili osobnú slobodu 52-ročnej ženy," oznámila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Silvia Šimková.

Uviedla tiež, že krajskí kriminalisti vykonávajú v prípade potrebné úkony. Bližšie informácie polícia poskytne, hneď ako to procesná situácia umožní.

VIDEO Heger stratil nervy!
Nesrandujte! Toto bola odpoveď povereného premiéra Eduarda Hegera (OĽaNO) na pôde európskeho výboru na otázky europoslanca Milana Uhríka (Republika). Ten chcel vedieť, kam až Slovensko mieni zájsť v prípade vojny na Ukrajine. "Heger stratil nervy.... Čítať ďalej
09 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik