Blížia sa voľby, a tak sa Zuzana Čaputová hrá na robotníčku
09 | 02 | 2023 I Ivan Mihale

Čaputová v stredu okrem Kežmarku a Toporca  navštívila aj spišskonovoveského výrobcu kompresorov. Na šatečky si navliekla reflexnú vestu a hybaj! medzi pracovníkov. "Štyri roky o zamestnancov ani nezavadila a riešila len gejov, Ukrajincov a Američanov. Ale odrazu sa navlečie do pracovného odevu a tvári sa ako Róza Luxemburgová." Napísal Ľuboš Blaha (Smer-SD) a poriadne ju "prevetral".

Zdroj: TG Ľuboš Blaha
Zdroj: TG Ľuboš Blaha
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR

"Panička, čo dostala z USA 175 tisíc dolárov. Jej mimovládka Via Iuris dostala od Sorosa zhruba jeden a pol milióna eur. A táto liberálna zbohatlíčka sa ide hrať na robotníka. Za platy, ktoré dostávajú na Spiši, by sa ani neprevalila v posteli na druhý bok. Na účte jej každý mesiac pristane pätnástka. Za ničnerobenie." Zhodnotil smerák jej majetkové pomery a pripomenul: "Fotečky na podlahe, výmena garderób, frázy napísané na ambasáde. A tak."

Podľa Blahu neustále robí všetko iné, len nie to čo by mala: "Dnes je na čele vlády a namiesto toho, aby riešila eštebáka Budaja či protimaďarského extrémistu Káčera, ona si robí PR fotečky vo fabrikách. Keby radšej pomohla s tým, aby ľuďom rástli mzdy. Keď jej Matovičova vláda poslala zákon, ktorým radikálne znižuje minimálnu mzdu v porovnaní s našim automatom, bez mihnutia oka ju podpísala."

"Hlavne, že sa vyškiera na robotníkov. Tfuj." Zaklincoval poslanec Čaputovej možné divadielka.

Smer ide do boja: ZASTAVME CENZÚRU!
Cenzúra, aká sa rozpútala na Slovensku, je ohrozením ústavných základov Slovenskej republiky! Na tlačovej konferencii to uviedli predstavitelia strany Smer. "Jediné, čo chceme, je slobodná diskusia a koniec tejto tupej americkej propagandy." Zdá... Čítať ďalej
09 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme