Suchár to rozhodne nie je, Kamenický si rypol do Matoviča
06 | 02 | 2023 I Ivan Brožík

Tento príspevok by naozaj chcel kameru. Nuž ale, vystačte si aj s písmenkami. Ladislav Kamenický zo Smeru nie je iba finančník zo sveta čísel. Maľuje, a, zdá sa, aj glosuje. A glosuje trefne, veď posúďte sami.

Dnes si na sociálnej sieti vzal na mušku vystúpenie či skôr vystupovanie a hlavne, ehm, "rozprávanie" predsedu poslaneckého klubu OĽaNO Michala Šipoša. Vlastne svoj postreh zglosoval v nasledujúcom obrázku.

autor Ladislav Kamenický

 

Nuž ale, aby to nebolo málo, nasledovala naozaj veselá diskusia. A tiež nie vždy postavená na písmenkách, veď pozrite sa, aj toto je jej súčasťou.

 

Tragédia populizmu, demagógie a drzosti v priamom prenose RTVS
Nie, neviním z toho RTVS. Ale tipnite si, koho z dvojice hostí - Branislav Gröhling a Michal Šipoš. Jeden zo SaS a druhý z OĽaNO. Jeden s pokusom o vecnejší dialóg, druhý s oslavnou ódou na Matoviča a OĽaNO. Po čase je tu zas silná potreba rozbiť... Čítať ďalej
05 | 02 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme