Šokujúce odhalenie súvisí so zdravím žien
05 | 02 | 2023 I Gabriela Fedičová

Šokujúce odhalenie, o ktorom informoval na kanáli YouTube Jordan Walker, riaditeľ pre strategické operácie a vedecké plánovanie mRNA vakcín v Pfizer tvrdí, že vakcína spôsobuje ženám gynekologické problémy. Video bolo odstránené z kanálu YouTube, na Twitteri je dostupné.

Riaditeľ spoločnosti Pfizer pre strategické operácie výskumu a vývoja Jordan Walker, spoločnosti Pfizer prvýkrát zavaril, keď súhlasil s natočním videa pre Project Veritas, ktorý údajne „šíri dezinformácie o niektorých korporátoch a biznisoch.“ Video bolo medzičasom z kanálu YouTube odstránené, ale na Twitteri je ešte stále k dispozícii.

Jordan Walker, riaditeľ pre strategické operácie a vedecké plánovanie mRNA vakcín v Pfizer, v prvom videu objasnil, že táto spoločnosť sa snaží o mutovanie vírusu covid. A to kvôli finančnému zisku. Každý nový typ totiž znamená novú „vakcínu,“ priniesol článok portál Ereport.

V druhom videu sa Walker rozhovoril o tom, aké gynekologické problémy spôsobuje vakcína ženám. 

Walker vo videu spomenulk, že v spoločnosti Pfizer zsitili, že niečo nie je v poriadku so zdravím žien. 

" Vakcína by nemala zasahovať do menštruačného cyklu. Aspoň to sme si mysleli. Teraz však vidíme, že sa niečo deje,“ uviedol Walker už v roku 2021.

Štúdie podľa portálu Ereport hovoria iba o problémoch s menštruačným cyklom, ale Walker mal obavy, z toho, aby sa neprevalilo, že vakcína Ťažko poškodzuje ženy, lebo by išlo podľa neho o obrovský škandál. 

"Viaceré štúdie pritom už teraz hovoria nielen o problémoch s menštruačným cyklom žien, ale i s nárastom neplodnosti," píše portál Ereport.

Už v novembri v roku 2022 bola podaná žaloba 

„V roku 2022 došlo k poklesu počtu pôrodov o 10 %, čo je unikát za posledných 100 rokov a začalo presne deväť mesiacov po vrchole očkovania v tejto vekovej skupine," pripomína Ereport, slová prof. Dr. Konstantin Beck, z Univerzity Luzern.

"V Británii už v roku 2021 bolo nahlásených 2 200 prípadov, ktoré zahŕňali nepravidelný cyklus, krvácanie ale i samovoľné potratenie plodu a tiež bolo zaznamenaných 2 233 hlásení o „neplodnosti a rakovine prsníka,“ píše portál Ereport. 

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!