Nedeľná kázeň Romany Tabák bezbožníkom
05 | 02 | 2023 I Ivan Brožík

A tak sa pani poslankyňa pustila do bezbožníkov! A teraz si vyberte, či tým myslí ateistov, alebo lotrov, alebo iných naničhodníkov. Možno aj pľuhavcov, ogrgeľov a pľundriakov, ako by povedal pán Satinský. Alebo, parlamentných kolegov. No, veď posúďte z textu na jej sociálnej sieti.

Je studená zimná nedeľa a pani poslankyni sa cnie za starými časmi: "To boli časy v USA! Keď som z nudy počítala listy na strome a nevedela som si predstaviť život bez tenisu", píše v statuse.

A potom zrazu toť ho

“Blažený človek, čo nekráča podľa rady bezbožných a nechodí cestou hriešnikov, ani nevysedáva v kruhu rúhačov, ale v zákone Pánovom má záľubu a o jeho zákone rozjíma dňom i nocou.

Je ako strom zasadený pri vode, čo prináša ovocie v pravý čas, a jeho lístie nikdy nevädne; darí sa mu všetko, čo podniká. No nie tak bezbožní, veru nie; tí sú ako plevy, čo vietor ženie pred sebou.

Preto bezbožní neobstoja na súde, ani hriešnici v zhromaždení spravodlivých. Nad cestou spravodlivých bedlí Pán, ale cesta bezbožných vedie do záhuby.”
‭‭Žalmy‬ ‭1‬:‭1‬-‭6‬ ‭SSV‬‬

Zskvelo sa na účte Romany Tabák.

Teraz už len vedieť, kto sú podľa poslankyne Romany Tabák tí bezbožníci...

To sa proste nedá nenačrieť do diskusie pod statusom:

"Ste etalón inteligencie v slovenskej politike čo dokazujete deň čo deň. Ste ukážkou toho, že v parlamente môže sedieť úplne ktokoľvek. Za to Vám veľmi ďakujeme 🤣"

Alebo ešte jeden taký milý, z duše:

"Romanka Vvy ste stelesnenie Božie a ja Vám už vidím nad hlavou svätožiaru. Skúste to radšej v kláštorom spoločenstve ako v politike."

Amen!

Tragédia populizmu, demagógie a drzosti v priamom prenose RTVS
Nie, neviním z toho RTVS. Ale tipnite si, koho z dvojice hostí - Branislav Gröhling a Michal Šipoš. Jeden zo SaS a druhý z OĽaNO. Jeden s pokusom o vecnejší dialóg, druhý s oslavnou ódou na Matoviča a OĽaNO. Po čase je tu zas silná potreba rozbiť... Čítať ďalej
05 | 02 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!