Milan Mazurek: Tento svet sa zbláznil a spolu s ním aj docent Sabaka
05 | 02 | 2023 I Gabriela Fedičová

Docent Peter Sabaka žiada od poslanca Milana Mazureka (Republika) ďalších 50 tisíc eur. "Tomu, čo vystrája nebudete veriť," tvrdí Milan Mazurek. 

"Prišla mi ďalšia žaloba od doktora proroka. Vraj ho šikanujem a smejem sa mu. Nie však len to! Údajne som vytvoril tajný sprisahanecký plán, v ktorom som sa spojil s ďalšími ľuďmi a snažím sa Peťovi ničiť život," vysvetľuje vo videu na sociálnej sieti poslanec NR SR, Milan Mazurek (Republika).

"Peťo mi poslal taký rozsiahly románový zväzok, o ktorom som si myslel, že ide zrejme o scenár novej bondovky, alebo časti seriálu Star Trek, no na moje veľké sklamanie z toho neskôr vyplynulo, že ide o žalubuz, v ktorej Peťo tvrdí, že som autorom sofistikovanej, rozsiahlej, komplikovanej, diabolskej pomsty, na ktorej realizáciu som sa spojil s komplicmi, ako je Milan Uhrík a ďalší." Hovorí Milan Mazurek.

Mazurekov výsmech a niele jeho, ale aj jeho komplicov mal podľa slov, ktoré odzneli vo videu spôsobiť veľkú mieru šikany, ktorú ako hovorí Mazurek, musí docent Sabaka, ktorého familiárne nazýva "Peťo," zažívať.

"Tým, že sa mu smejeme, sa mu smejú aj iní ľudia," hovorí Mazurek.

"Majú sa mu smiať na všetkých sociálnych sieťach. Vraj vyzývam na násilie voči jeho osobe, pričom dôkazom má byť komické video z amerického wrestlingu od fanúšika a podobné nezmysly!" Vysvetľuje.

Je to fakt silná káva. Ako sci-fi román plný absurdných nezmyslov. Nedôstojných pre dospelého chlapa. Peťo ale premýšľa inak.

"Tým, že sa mu smejeme, sa mu smejú aj iní ľudia," hovorí Mazurek.

Riešením je podľa Mazureka privyrobenie si o 50 tisíc eur o ktoré ho opätovne žaluje.

VIDEO:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!