Milan Kuriak z OĽaNO baví celý internet: Od detstva som zatknutý!
05 | 02 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Uvidíme, koľko nám snehu nápadne do rána," hovorí Milan Kuriak vo videu na sociálnej sieti a priznáva, že jemu nepretržité sneženie neprekáža! V závere sa ale priznáva aj k niečomu inému! Kuriakov preklep baví celý internet!

"Mne nepretržité sneženie neprekáža," hovorí Milan Kuriak (OĽaNO), poslanec NR SR, vo videu na sociálnej sieti.

Naopak som rád, že sa u nás na Orave ešte ročné obdobia Jar - leto - jeseň - zima nielen striedajú, ale každé z nich ma svoje čaro, to čo k danému ročnému obdobiu patrí. Možno ho do rána bude u nás v niektorých častiach aj meter, možno viac, to ale neznamená, že pekári prestanú chleba piecť," dodáva.

Kuriak priznáva, že si chcel po náročnom týždni aspn oddýchnuť ničnerobením, ale ako hovorí, neoddýchol si.

"Bolo treba zobrať do rúk lopatu a makať a prispôsobiť sa danej situácii Keď veľa sneží, treba sa obliecť, zobrať do rúk lopatu a nie lamentovať so založenými rukami," vysvetľuje.

Ďalšie Kuriakova hláška baví celý internet.

Kuriak píše, že od detstva je na to zatknutý.

"Pol metra snehu neznamená koniec sveta, ani nie je pre mňa kalamita a dôvod na paniku....Niektorí slniečkári a kaviarenskí povaľači by už vyzývali armádu, vojsko...lebo lopatu už asi veľmi dlho, alebo niektorí nikdy v rukách nedržali," kritizuje Kuriak tých, ktorí nemajú príliš v obľube odhŕňanie snehu lopatou.

On je na túto prácu ASI zvyknutý a snáď nie zatknutý, ako napísal.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!