V noci došlo k vražde! Zabitá bola 44-ročná žena
04 | 02 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

V obci Veľký Biel v okrese Senec došlo v noci k vražde. Policajti aktuálne vykonávajú potrebné úkony v súvislosti s prípadom obzvlášť závažného zločinu vraždy. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

"Podľa doterajších informácií bolo v priestoroch jedného z rodinných domov nájdené telo 44-ročnej ženy bez známok života. Na osobnej slobode bol na mieste príslušníkmi Policajného zboru obmedzený 50-ročný muž," priblížil Szeiff.

Dodal, že vzhľadom na súčasné štádium vo vyšetrovaní nie je možné poskytnúť akékoľvek bližšie informácie. "Akonáhle to procesná situácia umožní, o prípade budeme bližšie informovať," uviedol hovorca.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Rakúsko ruší kontroly na hraniciach so Slovenskom
Rakúsko nepredĺži kontroly na hraniciach so Slovenskom, ktoré sa tak skončia od pondelka 6. februára. Oznámilo to v sobotu rakúske ministerstvo vnútra, informuje TASR na základe správy agentúry APA. Namiesto toho budú kontroly už len v... Čítať ďalej
04 | 02 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!