NAKA opäť poľuje na Smer
03 | 02 | 2023 I Mária Škultétyová

Poslanec Smeru Marián Kéry nedávno v Téme dňa spomenul aj nahrávky, ktoré hovoria , že  NAKA má urobiť zo Smeru zločineckú organizáciu. Že treba zničiť Smer,  Fica,  Kaliňáka a Pellegriniho. Treba úplne zničiť opozíciu, lebo to je potom na guľku už.  

Legálne získané a potvrdené nahrávky predstavil Róbert Fico na tlačovke Smeru. Kéry sa  v tejto súvislosti obrátil na moderátora Témy dňa s poznámkou, ktorá vyznela skôr ako výzva k novinárom: „Ja sa čudujem, že s týmito nahrávkami sa nič nedeje.“ Bielik odpovedal, že musí vedieť, odkiaľ sú a či sú legálne. Len vtedy sa môže s nimi zaoberať.

Vo štvrtok médiá priniesli správu, že NAKA obvinila Róberta Kaliňáka z podplácania. Prvý raz im to nevyšlo, skúšajú ďalej. A hocičo, možno raz to vyjde. Stalo sa teda, čo už niekoľko dní hovorí Róbert Fico, že NAKA  sa opäť chystá pozatvárať poslancov Smeru.  Napĺňa sa tak  obsah nahrávok, napĺňajú sa  vyhrážky Igora Matoviča a Richarda Sulíka. Obaja 30. september ako dátum predčasných volieb zdôvodňovali predovšetkým tým, že ešte treba pozatvárať opozíciu.

Podľa Matoviča aj tie tri mesiace sa rátajú, očakáva preto, že niektorí opoziční poslanci už budú sedieť v Ilave a Leopoldove. Fico na tlačovke oznámil, že na základe týchto vyjadrení Smer začína obrovskú medzinárodnú ofenzívu. Smer aj Kaliňák obvinenie odmietajú.  V hľadáčiku vyšetrovateľov NAKA sú podľa Fica okrem smerákov aj poslanci Hlasu.

Tak čo vám ešte treba, páni novinári, čo vám ešte treba, pán Bielik, aby ste uverili nahrávkam?

Hlas ľudu: Pán minister Káčer, nelietajte!
Dočasne poverený minister Káčer sa vyjadril, že v súčasnosti je informačné prostredie presiaknuté klamstvami a neobjektívnymi informáciami. Výrazný podiel na tom majú aj sociálne siete. Preto chce aktívne vyvracať dezinformácie o... Čítať ďalej
01 | 02 | 2023 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme