Matúš Šutaj Eštok: Hamran ak chce dostať sľúbené miesto na kandidátke OĽaNO, musí poslúchať
03 | 02 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Kampaňové zatýkanie pokračuje," tvrdí poslanec NR SR, Matúš Šutaj Eštok (HLAS - SD). 

Matúš Šutaj Eštok (HLAS - SD), reaguje na informáciu, že bývalého riaditeľa Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) mala obviniť policajná inšpekcia. Obvinenie má súvisieť s podozrením z vynášania z polície. Branislav Zurian podľa portálu Aktuality zatiaľ uznesenie nemá. Úrad inšpekčnej služby (ÚIS) prípad nebude komentovať.

Exšéfa NAKA Zuriana mala opäť obviniť inšpekcia, ÚIS to nekomentuje
Bývalého riaditeľa Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) mala obviniť policajná inšpekcia. Informujú o tom Aktuality.sk, podľa ktorých má obvinenie súvisieť s podozrením z vynášania z polície. Branislav Zurian podľa portálu zatiaľ uznesenie nemá.... Čítať ďalej
03 | 02 | 2023 | Gabriela Fedičová

"Úrad inšpekčenej skužby opäť obvinil exšéfa NAKA Branislava Zuriana. Aj napriek tomu, že pôvodné obvinenie bolo pre nezákonnosť zrušené a Ústavný súd navyše konštatoval, že príkazom na domovú prehliadku došlo k zásahu do jeho základných ľudských práv," píše na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok (Hlas - SD).

"Keď Zurian asi pred mesiacom informoval vyšetrovateľa, že plánuje cestu do zahraničia, aby bol vyšetrovateľ informovaný, ten tvrdil, že dlhodobo voči nemu neplánuje vykonať žiaden úkon. Ale to bolo ešte pred mesiacom, teda predtým ako bol známy termín predčasných volieb a kým Igor Matovič stihol dovydierať koaličných poslancov a spustiť sériu vyšetrovaní," vysvetľuje Šutaj Eštok.

V tejto súvislosti je tu podľa Šutaja Eštoka ešte jedna zaujímavosť.

"Hoci uznesenie o vznesení obvinenia Zurianovi ako obvinenému ešte nebolo doručené, portál Aktuality ho už mal včera. Takže zložka polície, ktorá má vyšetrovať vlastných ( vrátane úniku informácií z vyšetrovaní) sama posunie dokument do médií skôr ako ho doručí procesnej strane. A papaláš Hamran sa bude tváriť, že je všetko v poriadku," dodáva Šutaj Eštok.

"Som presvedčený, že Igor Matovič obvinením Róberta Kaliňáka začal, Branislavom Zurianom pokračuje a nezastaví sa pokým nezašpiní celú opozíciu až do volieb," zdôrazňuje poslanec strany HLAS - SD.

"A Hamran ak chce dostať sľúbené miesto na kandidátke OĽaNO, musí poslúchať. Aspoň by načasovanie akcí mohol Hamran lepšie plánovať, nech nie je každému jasné, že ide o cielené a koordinované útoky," konštatuje v závere príspevku na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!