Uhrík: Imigrantov buď prijmete alebo im zaplatíte!
31 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Nový migračný pakt by mal byť v platnosti už od leta. Komisia chce uľahčiť podmienky migráciu do Únie a o imigračnej politike hovoril v europarlamente Milan Uhrík (Republika). Podľa neho európska politika otvorených hraníc nefunguje a musí byť ukončená. K veci sa vyjadrila aj švédska ministerka pre migráciu Maria Malmer Stenegard. Toto sa nám páčiť nebude.

Milan Uhrík zverejnil na sociálnej sieti status v ktorom tvrdí, že štáty budú mať na výber: "Buď imigrantov prijmú alebo zaplatia cestu naspäť tým, ktorých neprijali." Napísal, že je to pre nich úžasná správa.  "Z pohľadu imigrantov úžasné - buď vás budú živiť, alebo vám aspoň zaplatia za cestu. Ako špekulant nemáte čo stratiť, prinajhoršom si spravíte výlet."

Ostro sa ohradil voči týmto informáciam a zastáva názor, že Slovensko musí slobodu rozhodovať o tom, koho na svoje územie vpustiť a koho nevpustiť.  "Nový migračný pakt odmietame, pretože sa od systému povinných migračných kvót líši len málo. V každom prípade bude kontrola štátov nad imigráciou nižšia, ako bola doteraz. To považujeme za neakceptovateľné."

Uhrík spôsobil zemetrasenie v Bruseli!
Europoslanec Milan Uhrík si servítku pred ústa nedal a rozhodol sa v Europarlamente otvorene poukazať na tému, ktorá je často mimo záujmov západných lídrov. Únia chce po novom súdiť Rusko za vojnové zločiny. Uhrik si vo svojej podstate Rusko zastal... Čítať ďalej
20 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme