O manipulátorovi z Denníka N(enávisť) sa rozrečnil Igor Matovič
30 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Istý manipulátor z Denníka N(enávisť) Konštantín Čikovský dnes opäť raz prerazil dno výkonov tohto manipulatívneho plátku," uviedol Igor Matovič na sociálnej sieti. Čo si myslí o denníku N či SME expremiér Igor Matovič je verejne známe. Pred niekoľkými dňami sa však k nemu pridal aj umiernenejší dočasne poverený premiér Eduard Heger. Aj podľa predsedu vlády totiž Denník N KLAME!

“Predstavme si, že by Robert Fico hovoril, že ešte nemôžeme mať predčasné voľby, lebo čo ak sa nám podarí Matoviča dostať do basy. To teraz hovorí Matovič a Heger. Že počkajme, možno sa to podarí a Fico a Pellegrini budú už v base a nebudú môcť kandidovať” cituje Igor Matovič Konštantína Čikovského, ktorého v príspevku na sociálnej sieti nazýva manipulátorom, ktorý podľa neho opäť raz prerazil dno výkonov tohto manipulatívneho plátku.

"NIKDY som nič také nepovedal a ak by (aj keď spravodlivo) niekto spomenutých zločincov do chládku pred voľbami zatvoril, tak si myslím pravý opak - len by im to pomohlo motivovať ich voličov, keďže by sa vykresľovali za obete," vysvetlil Matovič.

"Je normálne, že manipulátori z Denníka N(enávisť) sa tu hrajú za morálne autority?" Pýta sa ďalej.

"Používať lož ako pracovnú metódu je na úrovni Mečiarovho propagandistu Kapustu a myslel som, že v 21. storočí by sa tak podlo nízke praktiky v médiách už používať nemuseli," dodáva Matovič.

Denník N obvinil Igor Matovič z návratu Hlasu a Smeru

"Tento červený plátok, dnes už na úrovni sofistikovaného Rudého Práva, ktorý len pre prehru ich Progresívneho Slovenska tu tri roky burcuje svojimi klamstvami a manipuláciami nenávisť voči OĽANO a vláde, je dnes hlavným zodpovedným za reinkarnáciu Fica a opozície - štval voči vláde presne tak isto ako on a iní zločinci Smeru, Hlasu a Republiky. Zároveň je hlavným motorom neúnavnej snahy očistiť skorumpovaného Pellegriniho od všetkých zločinov Smeru, ktorých bol ako poskok Fica 12 rokov priamym účastníkom a vykonávateľom. Evidentne im je jedno, že takto zrádzajú odkaz svojho zavraždeného kolegu," konštatoval v závere príspevku.

Denník N pred niekoľkými dňami kritizoval aj jeho kolega z OĽaNO Heger

"Prácu novinárov a komentátorov si vážim, ale voči nepravdám sa musím ozvať. Dnes som sa v Denníku N dočítal, že preferujem septembrový termín volieb, aby stihli zatvoriť Fica a Pellegriniho. Nie je to pravda! Nikdy som to nepovedal," skonštatoval povalený premiér skutočnosť, že liberálny denník zavádza a klame.

Heger v statuse na sociálnej sieti prízvukoval, že si môže o Ficovi či Pellegrinim myslieť všeličo, no nikdy sa im verejne ani neverejne nevyhrážal. Majú podľa neho jednu výhodu, ktorú mnohí ľudia počas ich vládnutia nemali - PRÁVO na spravodlivosť. OČTK dnes majú úplnú slobodu spravodlivo rozhodovať a konať.

Heger ZVOZIL Denník N: VOČI KLAMSTVU SA MUSÍM OHRADIŤ!
Čo si myslí o denníku N či SME expremiér Igor Matovič je verejne známe. V sobotu sa však k nemu pridal aj umiernenejší dočasne poverený premiér Eduard Heger. Podľa predsedu vlády totiž denník N KLAME! Lepšiu reklamu by si denník N ani... Čítať ďalej
28 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik