VOJNA MEDZI USA A ČÍNOU V ROKU 2025. MINIHANOVO PROROCTVO
31 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

„Keď dokážeš zabiť svojho nepriateľa, každá časť tvojho života je lepšia. Vaše jedlo chutí lepšie. Tvoje manželstvo je pevnejšie." Toto je životná filozofia Mikea Minihana, generála amerického letectva, ktorý sa dostal na titulky novín pre svoju pochmúrnu predpoveď. Niečo ako mantra amerického spôsobu života, nech to stojí čokoľvek.

Napísal  Piero Messina

Či a ako sa skončí konflikt medzi Ukrajinou a Ruskom, stále nevieme. Ale budúcnosť je ešte temnejšia, ak budeme dbať na proroctvo generála Minihana. Pre štvorhviezdičkovú armádu vypukne konflikt medzi USA a Čínou v roku 2025. Minihanovo proroctvo je vlastne oficiálny dokument, utajovaný, no zverejnený vďaka objavu redakcie NBC. Oznámenie zaslané jeho podriadeným naznačuje rázny príkaz poslať do konca februára správu o opatreniach na prípravu na nepriateľské akcie s Čínou.

Minihan šéfuje veliteľstvu leteckej mobility, jednej z najdôležitejších operačných zbraní amerického vojenského systému. Čo robí AMC? Veliteľstvo leteckej mobility má takmer 50 000 členov služby a takmer 500 lietadiel a je zodpovedné za prepravu a tankovanie. Air Mobility poskytuje možnosť rozmiestniť americké ozbrojené sily kdekoľvek na svete v priebehu niekoľkých hodín a pomôcť im udržať ich v konflikte. AMC tiež podporuje leteckú prepravu prezidentov a vedúcich predstaviteľov. Tankovanie vzduchom je základom globálneho dosahu, čím sa zvyšuje dosah koaličných a amerických lietadiel vo vzduchu. Letecká evakuácia zaisťuje, že zranení bojovníci dostanú starostlivosť, ktorú si zaslúžia, a dnes si udržali mieru prežitia 97 percent. Okrem umožnenia silám reagovať na nepriateľský útok a udržať operácie, Rýchla globálna mobilita prináša humanitárne zásoby a pomoc tým, ktorí to potrebujú, ktorí môžu žiť na strohých miestach. Globálny systém na podporu leteckej mobility je logistická sieť letcov pre celkovú mobilitu a schopnosti potrebné na projektovanie, pripojenie, manévrovanie a udržiavanie bojovej sily kdekoľvek na svete, od základov.

NATO tlačí Moskvu do vojny
CN: USA chcú prinútiť Rusko zaútočiť na NATO. Komentárka Consortium News Caitlin Johnstonová vo svojom článku napísala, že to vyzerá tak, že plánom USA je prinútiť Rusko zaútočiť na NATO. Moskva, pozor! „Hlavným posolstvom pre Moskvu v... Čítať ďalej
29 | 01 | 2023 | Milan Laca

Minihanove slová preto treba brať vážne. V uniknutej správe Minihan nielen predpovedá vojnu s Čínou v roku 2025, ale nariadil svojim podriadeným, aby do konca februára pripravili správu o opatreniach na prípravu na nepriateľské akcie s Čínou. Podpísané memorandum je skutočne adresované všetkým veliteľom vzdušných krídel vo veliteľstve vzdušnej mobility a iným operačným veliteľom vzdušných síl a nariaďuje im, aby hlásili všetky hlavné snahy o prípravu ďalšej vojny. V správe zaslanej minulý piatok Mike Minihan povedal: „Dúfam, že sa mýlim. Moje vnútro mi hovorí, že budem bojovať v roku 2025." Generál tiež vysvetľuje, prečo a ako konflikt vypukne. Samozrejme je to chyba Červeného draka. Minihan v memorande skutočne uviedol, že keďže na Taiwane aj v USA budú v roku 2024 prezidentské voľby, USA budú „rozptýlené, “ a čínsky prezident Si Ťin-pching bude mať príležitosť presunúť sa na Taiwan. Preto veštecký generál požiadal svojich mužov, aby pripravili správu vrátane vybudovania „opevneného, ​​pripraveného, ​​integrovaného a agilného manévrovacieho tímu spoločných síl, pripraveného bojovať a víťaziť v rámci prvého ostrovného reťazca“.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Profesor Krejčí: Nezodpovední vojnoví nadšenci z Prahy! Česko nikdy v dejinách vo vojne neobstálo
„Zase by sa objavili heslá typu ‚Všetko pre front', nehovoriac o tom, že pre ruské zbrane by Česko nepredstavovalo vzdialený tyl, ale hlbší front.“ Politológ profesor Oskar Krejčí analyzuje slová náčelníka generálneho štábu o prípadnej výberovej... Čítať ďalej
28 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!