Polícia: Následky bodnutia neprežil v Novej Dubnici 42-ročný muž
29 | 01 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Polícia začala trestné stíhanie za zločin zabitia v Novej Dubnici. Bodnému zraneniu tam podľahol 42-ročný muž. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Katarína Kuzmová.

"V sobotu (28. 1.) v nočných hodinách privolali políciu do Novej Dubnice, kde malo dôjsť podľa prvotných informácií k rodinnej tragédii.

Bodné zranenia utrpel 42-ročný muž, na ich následky zomrel," uviedla hovorkyňa.

Ako dodala, polícia zadržala osoby podozrivé zo skutku, obvinenie voči konkrétnej osobe alebo osobám zatiaľ polícia nevzniesla. Bližšie informácie poskytne, až keď to procesná situácia dovolí.

SNS vyráža do volieb! RYSUJE SA VÍŤAZ, okomentoval to Matovič
SNS a ďalšie strany rokovali o spoločnom postupe do najbližších volieb. Matovič si zaspomínal na Dankovu pamätnú vetu. Zvolebnieva sa Na ústredí mimoparlamentnej SNS sa uskutočnilo prvé rokovanie viacerých politických subjektov o spoločnom... Čítať ďalej
28 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme