MO upozorňuje na prelety vrtuľníkov pri príležitosti 30. výročia vzniku OS SR
29 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Ministerstvo obrany (MO) SR upozorňuje na plánované prelety vrtuľníkov UH-60, ktoré sa uskutočnia v pondelok (30. 1.) pri príležitosti 30. výročia vzniku Slovenskej republiky a Ozbrojených síl (OS) SR. TASR o tom informovala hovorkyňa rezortu Martina Kakaščíková.

V priestoroch ministerstva sa uskutoční slávnostný nástup jednotiek OS SR a slávnostné zhromaždenie za účasti prezidentky SR Zuzany Čaputovej a dočasne povereného predsedu vlády SR Eduarda Hegera. "Na podujatí sa zúčastnia aj bývalí ministri obrany SR a náčelníci Generálneho štábu OS SR," priblížila hovorkyňa.

Dzurinda: Ešte prasa ani po chlieve nebehá, už ho má podelené? (VIDEO)
Informácie o tom, že chystá návrat do slovenskej politiky veľmi dlho zahmlieval. Ani sa im nebránil, ale ani ich nepotvrdzoval. V úzadí však na svojom návrate Mikuláš Dzurinda rozhodne pracoval. Komu to nebolo jasné doteraz, tak už nie je žiadna... Čítať ďalej
29 | 01 | 2023 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!