Košický dopravný podnik obmedzuje premávku na šiestich nočných linkách
29 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Od nadchádzajúcej noci z nedele na pondelok (30. 1.) dôjde v košickej mestskej hromadnej doprave (MHD) k úpravám cestovných poriadkov na šiestich nočných linkách. Dôvodom sú úsporné opatrenia. TASR o tom informovala hovorkyňa Dopravného podniku mesta Košice (DPMK) Vladimíra Bujňáková.

Zmeny sa týkajú nočných liniek N1, N2, N4 až N7. "V oboch režimoch (pracovný deň a voľný deň) bude zrušený jeden rozjazd a prislúchajúci odchod zo sídliska," uviedla.

Počas pracovných dní bude zrušený rozjazd zo Staničného námestia o 01.15 h a prislúchajúce odchody zo sídlisk približne o 00.50 h. "Počas noci budú vykonané tri rozjazdy zo Staničného námestia, a to o 23.15, 00.15 a 03.45 h, a prislúchajúce odchody zo sídlisk," spresnila.

Čo sa týka voľných dní, dôjde k zrušeniu rozjazdu zo Staničného námestia o 02.15 h a prislúchajúcich odchodov zo sídlisk približne o 01.50 h. "Počas noci budú vykonané štyri rozjazdy zo Staničného námestia o 23.15, 00.15, 01.15 a 03.45 h a prislúchajúce odchody zo sídlisk," dodala Bujňáková.

DPMK z dôvodu nedostatku financií na bežnú prevádzku MHD pristúpil v uplynulom období už k viacerým obmedzeniam v premávke.

Profesor Krejčí: Nezodpovední vojnoví nadšenci z Prahy! Česko nikdy v dejinách vo vojne neobstálo
„Zase by sa objavili heslá typu ‚Všetko pre front', nehovoriac o tom, že pre ruské zbrane by Česko nepredstavovalo vzdialený tyl, ale hlbší front.“ Politológ profesor Oskar Krejčí analyzuje slová náčelníka generálneho štábu o prípadnej výberovej... Čítať ďalej
28 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme