Hlas ľudu: Dámy na ihličkových podpätkoch, voľte modrého džentlmena, voľte Dzurindu
30 | 01 | 2023 I Mária Škultétyová

Dzurinda je tu. Vrátil sa z politického dôchodku. Vstal z mŕtvych.  Prišiel a postavil sa v celej svojej kráse pred kamery. Starý známy expremiér - šedivý  malý pánko so svojím širokým modrým ansáblom. Lebo, nezabudli sme: modrá je dobrá.  

Predstavil sa. Rozprával o všeličom. Ale najviac o tom, že do politiky sa vracia preto, lebo on a národ je nespokojný s touto vládou. Len on ho  vyvedie z tohto marazmu. Tento spasiteľ s fúzkami pripomenul, že sfúzoval s politickou stranou Spolu. Všetci vieme, že Spolu na Slovensku neznamená nič. Len pre zrozumiteľnosť upresním, že sfúzovanie nesúvisí s pánkovými fúzmi. To sa len na prvé počutie zdá.

Dzurinda: Ešte prasa ani po chlieve nebehá, už ho má podelené? (VIDEO)
Informácie o tom, že chystá návrat do slovenskej politiky veľmi dlho zahmlieval. Ani sa im nebránil, ale ani ich nepotvrdzoval. V úzadí však na svojom návrate Mikuláš Dzurinda rozhodne pracoval. Komu to nebolo jasné doteraz, tak už nie je žiadna... Čítať ďalej
29 | 01 | 2023 | Eka Balaskova

Fúzovať znamená spájať, zlúčiť sa v duchu hesla: v jednote je sila. My starší si pamätáme naň z čias socializmu. Objavovalo sa na červených transparentoch, vykrikovali sme ho v prvomájových sprievodoch. Zakladajme nové, zbytočné strany, rozdeľujme a spájajme sa, lebo v jednote je sila - taká je filozofia niektorých politikov.

Kto  sledoval Dzurindovu tlačovku, iste si všimol, že odpovediam novinárov na nepríjemné otázky z  minulosti sa tento, nesporne vynikajúci rečník, diplomaticky vyhol. Napríklad aj tým, že ho ešte čakajú povinnosti, že bude dosť času na rozhovory.

A napokon, že on myslí aj na dámy s ihličkovými podpätkami, ktoré mu, takpovediac, robili krovie a pekné pozadie. Prečo ho teda nevoliť, dámy na podpätkoch?

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Nedeľný REHOT! Pozrite na Dzurindu a internetové vtipy
Humoristi si poriadne podali Mikuláša Dzurindu! Predseda mimoparlamentnej strany Spolu a nezaradený poslanec Národnej rady SR Miroslav Kollár podpísal memorandum o spoločnej politickej budúcnosti s expremiérom Mikulášom Dzurindom. Plánujú tak... Čítať ďalej
29 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik