Kotlebovo MEGA FAUX PAS: Šíril hoax, dostal poza uši! (VIDEO)
28 | 01 | 2023 I Eka Balaskova

V piatok podvečer sa slovenským Facebookom začala šíriť správa, že policajný prezident je hospitalizovaný. Netrvalo dlho a sám Štefan Hamran na tento hoax zareagoval videom. Pôvodcom správy je stránka Mariána Kotlebu, predsedu ĽS NS.

Kotleba sa pri svojom tvrdení o Hamranovej hospitalizácii odvolal na "exkluzívnu informáciu". Tú však ráno Štefan Hamran vo videu cez facebookovú stránku Hoaxy a podvody - Polícia SR originálne a nepopierateľne vyvrátil videom, na ktorom robí niečo, čo človek po infarkte nedokáže.

Exkluzívna info

"Rádio Kompas exkluzívne získalo šokujúcu informáciu: policajný prezident Štefan Hamran má byť po srdcovej príhode hospitalizovaný v jednej z bratislavských nemocníc. Na záležitosť je uvalené prísne informačné embargo! Situáciu preverujeme. Akonáhle získame presnejšie informácie, hneď sa o ne s vami podelíme," uvádza Kotlebova stránka.

&set=pb.100054074086899.-2207520000.

Rozporuplné komentáre

Štefan Hamran medzi prívržencami Mariána Kotlebu evidentne nemá veľa priaznivcov, pretože prevládajú komentáre, ako si to zaslúžil, ale aj doslova nevkusné priania, čo by sa mu ešte mohlo stať.

"Všetci, čo fandíte tomuto chudákovi, čo šíri len nenávisť a nezmysly každé ráno čo sa zobudí si uvedomte len jedno - vždy to platilo a vždy to bude platiť - ľudia ako Kotleba a jemu podobní, budú vytĺkať vždy politický kapitál z nešťastia iných - budú kričať na všetky strany, ako by sa to za ich vlády nemohlo stať... Ibaže tam to končí, to je všetok ich prínos do spoločnosti. Nuž a kto im na toto naletí, mal by sa začať viac venovať svojmu všeobecnému vzdelávaniu... PS: Hamran je zdravý ako rybka, práve tento výmysel vyvrátil. Na rozdiel od primitivneho Mariána to urobil argumentom, nie zdielaním textu, ktorý si vymyslel ráno na WC nejaký ďalší chudák," komentuje užívateľ Ďuso Čičo.

Zdroj: Rádio Kompas / Mediaklik

Reagoval sám Hamran

"Ja spravidla na hoaxy nereagujem, ale tentokrát som sa rozhodol spraviť výnimku. Informácia, alebo hoax, ktorý sa šíri internetom, znepokojuje mojich priateľov, mojich známych a mojich rodinných príslušníkov," prihovára sa užívateľom Facebooku Štefan Hamran, ktorého nesmierne mrzí, že bývalý poslanec NR SR, právoplatne odsúdený zločinec pán Kotleba k tomu priložil ruku a na internete šíri dezinformáciu o nejakej srdcovej príhode.

Zhyby, ako dôkaz

"Pýtal som sa lekárov, ako to preukázať, že ma niečo také nepostihlo. Povedali mi, že ten, kto je po infarkte, nevie spraviť zhyb na hrazde," hovorí vo videu Hamran zobliekajúc si bundu s tým, že sa chystá zabehať si svojich 10 kilometrov. Vzápätí na detskom ihrisku aj reálne urobí niekoľko zhybov. 

Fico ukázal ŠOKUJÚCE NAHRÁVKY: Známi prokurátori majú vraj DÔVERNÉ VZŤAHY s kajúcnikmi!
Smer-SD tvrdí, že odvolaná vláda chce voľby až 30. septembra z dôvodu, aby mohla pozatvárať opozíciu. Strana prezentovala nahrávky, ktoré majú byť dôkazom toho, že istí prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) majú dôverný vzťah so známymi... Čítať ďalej
26 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!