Rusko? USA? EÚ? Iránsky jasnovidec vie, čo bude
28 | 01 | 2023 I Milan Laca

Predpovede iránskeho jasnovidca o budúcnosti Ruska, Ameriky a Európy.

Iránsky veštec Mohsen Noruzi urobil veľmi zaujímavú predpoveď pre Európsku úniu, Ukrajinu, USA a Rusko. "Čoskoro celý svet uvidí, kto je kto, mnohým sa ukáže pravda a o to radostnejšie, že z tejto konfrontácie vyjde víťazne Ruská federácia".

Jeho vzostup

Noruziho pozvali, aby sa zúčastnil v televíznom programe „Boj o psychiku“. Najprv odmietol, ale potom mal víziu, že po nakrúcaní programu sa bude musieť presťahovať do Ruska a pomáhať ľuďom. Stal sa víťazom. Mnohých prekvapilo, že veštec nepoužil žiadne dostupné prostriedky. Len hýbal prstami po ruženci a modlil sa. Keď sa Iránec stal víťazom, skutočne sa presťahoval do Moskvy. Urobil veľa predpovedí, vrátane budúcnosti rôznych krajín. Mnohé z jeho predpovedí sa dnes napĺňajú.

O konhttps://www.hlavnydennik.sk/2023/01/20/devat-uzasnych-tipov-marka-twaina-pre-stastny-a-uspesny-zivotci sveta

Osud ľudstva

"Ľudstvo bude existovať dlho, takže nemá zmysel sa zaujímať o to, kedy príde koniec sveta a koľko ľudí ešte zostane. Všetko na svete má svoj začiatok a koniec. Naša civilizácia skôr či neskôr zanikne, tak ako pred ňou zmizli iné civilizácie. Čo to spôsobí a kedy sa to stane, vie len Všemohúci", vyhlásil veštec.Mohsen Noruzi ubezpečuje, že žiadny jasnovidec, žiaden vedec, fyzik či matematik nevie odhadnúť, kedy príde koniec sveta.

Osud Ruskej federácie

V roku 2014 predpovedal Rusku veľmi ťažké časy kvôli konfliktu na susednom území. Povedal, že Rusov čaká skúška sily. Ak Rusko obstojí v skúške dôstojne a nepôjde so Západom, čakajú ho len dobré časy. Krajina vstúpi do novej etapy rozvoja, jej ekonomika porastie a jej autorita sa posilní.

Verí v Rusko

Jasnovidec verí, že Rusko má silnú pozitívnu energiu. Na jeho území sú zdroje sily, ktoré priaznivo ovplyvňujú krajinu. Veštec si je istý, že Rusko je chránené Vyššími mocnosťami, preto tam cíti takú milosť. "Božia podpora ochráni Rusko pred veľkými ekonomickými problémami. Pre Rusov sa takmer nič nezmení. Globálnym kataklizmám a katastrofám, ktoré prinášajú skazu a smrť, sa dá tiež vyhnúť", vyhlásil veštec.

O vojne

Noruzi tiež povedal, že vojna sa skončí až po zmene vodcu na Ukrajine. Je úplne jedno, či sa on sám vzdá svojich právomocí, či bude zvrhnutý, alebo zlikvidovaný iným spôsobom. Dôležité je, že vojna bude pokračovať dovtedy, kým bude Ukrajine vládnuť jej súčasný prezident. Nahradí ho  politik, ktorý obnoví mierové rokovania s Ruskom a zastaví nacionalistov. Bude to mať ťažké, pretože mocenské štruktúry krajiny ho nepodporia. Len pospolitý ľud bude rád, že sa konečne k moci dostal rozumný vládca.

Osud Spojených štátov

Amerika je podľa jasnovidca príliš unesená dobývaním sveta. V snahe získať svetovú nadvládu, jej vlády úplne zabudli na vlastnú krajinu. USA prekročili bod, odkiaľ niet návratu. Amerika prežíva posledných desať rokov, ktoré budú ekonomicky mimoriadne ťažké. Krajinu čaká množstvo prírodných katastrof, veľa území bude zaplavených. Spojené štáty sa už nikdy nevrátia k svojej bývalej existencii.

Európska únia

Európsku úniu čaká kolaps. Časy predchádzajúcich spojenectiev sa už skončili. Prežili svoje. Politici zatiaľ pokračujú v boji o zdroje a peniaze. Ale v budúcnosti im to nepomôže. Čoskoro budú vo svete vládnuť úplne iné hodnoty.

Ako jediná na svete veští zo špargle. Čo vidí na rok 2023? (GALÉRIA)
Jemina Packingtonová z Veľkej Británie si na svoje veštenie budúcnosti vybrala veľmi netradičné "médium". Smrť kráľovnej, ale aj odchod Meghan a Harryho z radov kráľovskej rodiny v minulosti vyveštila zo špargle. Zo stoniek tejto rastliny veští... Čítať ďalej
17 | 01 | 2023 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme