Heger ZVOZIL Denník N: VOČI KLAMSTVU SA MUSÍM OHRADIŤ!
28 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

Čo si myslí o denníku N či SME expremiér Igor Matovič je verejne známe. V sobotu sa však k nemu pridal aj umiernenejší dočasne poverený premiér Eduard Heger. Podľa predsedu vlády totiž denník N KLAME!

Lepšiu reklamu by si denník N ani nezaplatil

"Po troch rokoch ťažkej propagandy a šírenia nenávisti voči vládnym politikom zo strany opozície a z bývalých demokratických médií ako napr. Denník N(enávisť) či SME, je zrejmé, že demokraticky cítiaci volič na politiku evidentne rezignoval," uviedol na sociálnej sieti Matovič v piatok. A to nebolo zďaleka jeho prvé premenovanie denníka N na Denník N(enávisť). Používa to až notoricky často.

V sobotu sa však k nemu pridal aj jeho kolega z OĽaNO Heger. "Prácu novinárov a komentátorov si vážim, ale voči nepravdám sa musím ozvať. Dnes som sa v Denníku N dočítal, že preferujem septembrový termín volieb, aby stihli zatvoriť Fica a Pellegriniho. Nie je to pravda! Nikdy som to nepovedal," skonštatoval povalený premiér skutočnosť, že liberálny denník zavádza a klame.

Heger v statuse na sociálnej sieti prízvukuje, že si môže o Ficovi či Pellegrinim myslieť všeličo, no nikdy sa im verejne ani neverejne nevyhrážal. Majú podľa neho jednu výhodu, ktorú mnohí ľudia počas ich vládnutia nemali - PRÁVO na spravodlivosť. OČTK dnes majú úplnú slobodu spravodlivo rozhodovať a konať.

IDE DO TUHÉHO! Budaj zvoláva okrúhly stôl!
Dočasne poverený minister životného prostredia Ján Budaj zvoláva na stredu 1. februára okrúhly stôl predstaviteľov politických demokratických síl. "Vedenia demokratických strán v uplynulom období často zlyhali," hovorí Budaj. Pravdepodobne to chce... Čítať ďalej
28 | 01 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Späť k termínu volieb...

Predpokladaný septembrový termín volieb je výsledkom politickej dohody a nateraz sa javí ako jediný možný na získanie potrebných 90 hlasov v parlamente, upozorňuje Heger.

"Akýkoľvek výsledok hlasovania v NR SR však budem rešpektovať. A to aj s rizikom, že predčasné voľby môžu priniesť triumf Fica a Pellegriniho, ako sa to napokon udialo aj po páde vlády v roku 2011."

Heger v statuse konečne priznal, že jeho vláda stratila dôveru, a preto sú dnes predčasné voľby už jediným východiskom. "Do kampane pôjdem s čistým svedomím a nádejou, že demokratické sily budú schopné presvedčiť a mobilizovať voličov k voľbám," uzavrel povalený premiér.

Voľby v Česku VRCHOLIA! Národ sa hašterí kvôli dvom komunistom? DRSNÉ, žasne Kocáb
Známy hudobník, skladateľ a člen legendárneho Pražského výberu Michael Kocáb – ktorý na seba upútal pozornosť vyhlásením, že nebude voliť ani Andreja Babiša, ani Petra Pavla, pretože ide o dvoch komunistov – sa opäť vyjadril k prezidentskej... Čítať ďalej
28 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme