Čaputová sa BOJÍ! Ako čert kríža. Podľa Blahu ju neminie TOTO!
21 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

ZUZANA ČAPUTOVÁ MÁ STRACH! Presne toto si myslí podpredseda Smeru ľuboš Blaha. A vo svojom statuse sa následne pýta: Položte si základnú otázku - prečo Čaputová chce dať paragraf 363 na Ústavný súd? Čoho sa bojí? Prečo jej Maroš Žilinka tak leží v zuboch?

Podľa Blahu sa v dejinách Slovenska ešte nestalo, že by hlava štátu takto brutálne zaútočila na nezávislosť orgánov činných v trestnom konaní. "Čaputovej útok na generálnu prokuratúru je bezprecedentný. Toto presahuje lacný politický pragmatizmus. Toto je číry strach o vlastný zadok."

Čaputová sa Maroša Žilinku bojí

Smerák je presvedčený, že Čaputová sa bojí, že generálna prokuratúra sa pozrie na jej vlastné prešľapy. Že sa pozrie na to, prečo v takom rekordnom čase podpísala obrannú dohodu s USA. Že sa pozrie na to, prečo dostala 175 tisíc dolárov z USA za úplnú banalitu - za to, že sa pričinila o premiestnenie skládky. Čo je za tým celým?

Generálna prokuratúra môže preskúmať podnikateľské pozadie jej marketingového skládkového príbehu a preveriť, aké obchodné záujmy mal v tejto kauze jej otec, ktorý pôsobil vo firme odvážajúcej odpad. "Ešte raz - Čaputová sa Maroša Žilinku bojí. Bojí sa spravodlivosti. A preto kope a hysterčí. Jej útok na paragraf 363 sa nedá chápať inak."

AK BY TOTO REFERENDUM BOLO ZBYTOČNÉ, NESNAŽILI BY SA MU TAK URPUTNE ZABRÁNIŤ
Je až úsmevné, ako sa s blížiacim začiatkom referenda zvyšovala nervozita, panika a agresivita tých, ktorí sú proti jeho konaniu. Takto sa zamyslel vo svojich statusoch historik a politický analytik Eduard Chmelár. A nedá sa inak, iba s ním... Čítať ďalej
21 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Bojkotované referendum, strach z predčasných volieb

"Prezidentka dobre vie, že jediný, kto ju môže obžalovať z vlastizrady, je Národná rada Slovenskej republiky. Preto sa bojí predčasných volieb ako čert kríža. A áno, preto sabotuje referendum, ktoré môže ako jediné vyvolať predčasné voľby. Pretože nový parlament sa môže vrátiť k jej čudnému pozadiu. A áno, nový parlament sa môže pýtať, prečo sa pezinská skládková panička, ktorú roky živila mimovládka, nacucnutá na americké prachy, správa tak, že keby si ju americká ambasáda dosadila, nevyzeralo by to inak?," pýta sa opozičný poslanec.

"Tá žena sa bojí. Sakramentsky sa bojí. Cítite ten puch? To je strach. A šíri sa z Prezidentského paláca. Bojí sa Maroša Žilinku, a preto útočí na nezávislosť generálnej prokuratúry. Maroš Žilinka už pri obrannej dohode s USA dokázal, že sa nebojí ničoho a ide mu len o spravodlivosť," prízvukuje Blaha.

Podľa smeráka Čaputová pochopila. Kým sa Žilinku nezbaví, nebude vraj spávať pokojne. "Dnes môžeme Čaputovej odkázať, že pravdu nezabije - že pravda zvíťazí. Poďme do referenda. Nech zločinci pykajú za to, čo spáchali. Poďme!," uzavrel svoj status Blaha.

Múdrosráči, lúza, opice, háveď, dozaláti... Dokedy sa dáme ešte touto vládou urážať?
Slováci, teraz máte šancu dokázať, že v demokratickom štáte nezáleží na enormne platených politických elitách ale na VÁS! Za posledné roky sme si od našich predstaviteľov vypočuli viac ako dosť na adresu ľudí, ktorým sa majú zodpovedať. Je čas... Čítať ďalej
21 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme