Nemci písali o Slovensku! Naď skritizoval aj známe nemecké noviny. "FAKE NEWS! KOMPLET!"
21 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

"FAKE NEWS! KOMPLET!" Napísal Jaroslav Naď na sociálnej sieti a ohradil sa voči informáciám v nemeckých médiách, že by Slovensko bolo ochotné vzdať sa v prospech Ukrajiny tankov Leopard 2, ktoré má dostať z Nemecka. Takže....dočasne poverený minister verzus bez vánka sa ani lístok nepohne?

"Žiadne rokovanie o tom neprebehlo, nikto nás o to nepožiadal, žiadne Abramsy mám neboli ani sľúbené ani ponúknuté. Nič z toho nie je pravda." Tvrdí dočasne poverený a ľuďmi neobľúbený minister Jaroslav Naď a dodal, že už aj známe nemecké médium Frankfurter Allgemeine Zeitung ho sklamalo. "Považoval som nemecký FAZ za dôveryhodné médium, ale zjavne sa veci menia… Mohli sa nás aspoň opýtať…," doplnil.

Vyjadril sa aj rezort obrany

Stanovisko TASR poskytla aj hovorkyňa ministerstva obrany Martina Kovaľ Kakaščíková. Informácia sa podľa slov rezortu nezakladá na pravde a od Slovenska to nepožadujú ani spojenci.

"Ani počas piatkových rokovaní v Ramsteine nezaznela oficiálna požiadavka zo strany Nemecka, aby sme tanky Leopard, takpovediac, posunuli Ukrajine," uviedol po rokovaní štátny tajomník MO SR Marian Majer. Dementoval aj informáciu, že sme dostali prísľub od USA o poskytnutí náhrady vo forme starších amerických tankov Abrams.

S vojenskou pomocou Ukrajine neprestaneme!
Slovensko dostalo z Európskeho mierového nástroja (EPF) ďalších 41,9 milióna eur ako náhradu za pomoc Ukrajine brániacej sa ruskej invázii. Rezort obrany použije prostriedky na nákup munície a nových technológií pre Ozbrojené sily SR. TASR o tom... Čítať ďalej
20 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme