Prezidentka vyjadrila ľútosť nad tragickou udalosťou v Michalovciach
19 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Prezidentke Zuzane Čaputovej je nesmierne ľúto tragickej udalosti v Michalovciach, kde po streľbe v byte zahynuli štyria ľudia. "Obzvlášť smutné je, že medzi obeťami boli aj dve deti," uviedla na sociálnej sieti. Pozostalým vyjadrila úprimnú sústrasť.

Ako pripomenula, podľa prvotných informácií od polície malo ísť o rodinnú tragédiu. "Je preto dôležité počkať na ďalšie informácie a vyhnúť sa šíreniu nepravdivých informácií," upozornila Čaputová.

Polícia našla v michalovskom byte v utorok (17. 1.) štyri osoby bez známok života, dvoch dospelých a dve deti. Prípad vyšetrujú ako vraždu.

PREZIDENTKA Zuzana Čaputová sa vyjadrila k predčasným voľbám
Prezidentka SR Zuzana Čaputová preferuje termín predčasných volieb v prvej polovici roka, akceptuje však aj septembrový. Prezidentka SR Zuzana Čaputová preferuje termín predčasných volieb v prvej polovici roka, akceptuje však aj septembrový. Počas... Čítať ďalej
18 | 01 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme