Prípad štyroch mŕtvych v byte v Michalovciach vyšetrujú ako vraždu
18 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová

Obhliadkou miesta činu začala polícia trestné stíhanie pre trestný čin obzvlášť závažného zločinu vraždy. V súvislosti so štyrmi osobami bez známok života, ktoré našli v utorok (17. 1.) podvečer v jednom z bytov v Michalovciach, o tom TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Lenka Ivanová.

Po oznámení na tiesňovej linke našli policajti v byte telá dvoch dospelých osôb a dvoch detí.

"Ulicami mesta Michalovce sa okamžite začali šíriť špekulácie, dohady a dezinformácie o tom, čo sa za dverami bytu vlastne stalo a či údajný vrah naďalej nebehá po slobode. Je nevyhnutné upokojiť širokú verejnosť, že podľa doposiaľ získaných, zhromaždených a vyhodnotených informácií ide o rodinnú tragédiu," uviedla.

Kedy, akým spôsobom, za akých okolností a prečo k nej vlastne došlo sú predmetom ďalšieho, rozsiahleho vyšetrovania.

Poznamenala, že dokumentovanie takejto tragédie je mimoriadne náročné a zdĺhavé. Policajti zaisťovali stopy a dôkazy do skorých ranných hodín, všetky putovali na kriminalisticko-expertízne skúmanie.

"Vyšetrovanie prípadov má svoje postupy, v tomto prípade ide aj o mimoriadne citlivý prípad a zverejnenie akýchkoľvek, hoci aj čiastkových informácií, môže zmariť alebo sťažiť ďalší postup vo vyšetrovaní," dodala s tým, že ak zistia informácie, ktoré bude možné verejnosti poskytnúť, zverejnia ich hneď, ako to situácia vo vyšetrovaní dovolí.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme