Koniec HRY! Heger priznal porážku (VIDEO)
17 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

"Dnes strana SaS odmietla diskusia o vzniku novej 76-tky. Je preto férové a nevyhnuté, povedať občanom, aký bude ďalší scenár." Povedal porazený Heger hneď v úvode prejavu adresovanému verejnosti. Chce diskutovať o predčasných voľbách, ako najreálnejší vidí jesenný termín.

"Vzhľadom na to, že na vznik novej 76-tky chýbajú hlasy strany SaS, diskusia o predčasných voľbách je na mieste. S iniciatívou na vznik 76-tky prišiel pôvodne Richard Sulík deň po odhlasovaní nedôvery vláde." uviedol aby sám neostal ako iniciátor tejto nezvyčajnej aktivity, vzhľadom k tomu, že nedôvera bola vyslovená JEHO vláde. Podľa neho to malo zmysel, čo sa snažil aj verejne presadiť.

Heger napriek tomu tvrdí, "že Richardovi Sulíkovi nápad s novou 76-tkou po čase odpadol od chuti, kontaktovali ma niekoľkí poslanci z klubu SaS s tým, že by si vedeli predstaviť podporu novej 76-tky."

"Dnešným dňom však považujem všetky snahy o vznik novej 76-tky za uzavreté." Dodal v závere, s tým, že na zajtra (streda 18.1.) pozve zástupcov OĽaNO, Za ľudí, Sme rodina a SaS na rokovanie o termíne predčasných volieb. "Aktuálne sa ako najreálnejší javí jesenný termín."

Remišová sa ZRÚTILA! SaS PODPORUJE PREDČASNÉ VOĽBY
"Strana Sloboda a Solidarita nemá s Eduardom Hegerom momentálne o čom rokovať, keďže novú väčšinu nie sú ochotní podporiť ani všetci poslanci OĽANO a ani hnutie Sme rodina." Uviedla to strana SaS, vo svojom stanovisku na sociálnej sieti a doplnila,... Čítať ďalej
17 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme