Znova sa OKÚPALA a znova to ZVEČNILA! Úplne NAHÁ Romana Tabák (FOTO)
16 | 01 | 2023 I Duana Zaťková

Kto by ju nemiloval! Poslankyňa NR SR Romana Tabák sa na našej politickej scéne zviditeľňuje predovšetkým rôznymi prešľapmi. Či už je to barová bitka s kolegyňou Cigánikovou, kandidovaním do komunálnej politiky, infantilnými statusmi na sociálnej sieti... No nezabudnuteľné bolo jej kúpanie v horskom potoku v chránenom pásme. Zaplatila pokutu a kúpe sa zas!

Čľapkanie sa Romany v potoku pod ochranou ministerstva životného prostredia zaplavilo kedysi internet. Šikovná poslankyňa totiž nezabudla tento svoj prešľap patrične zdokumentovať a čistotou riečky sa aj pochváliť verejne. Stálo ju to v tom období posmech verejnosti a mastná pokuta.

Zdroj: FB Zomri
Fotografie Tabák sa okamžite stávajú na internete virálne.

Zdroj: FB Zomri

Skritizovala dokonca Zelenského za PR vo VOGUE

Zdroj: FB/Romana Tabák | Romana Tabák

Ako superhrdinka vyzvala občanov.

Facebook

Neúspech v komunálnych voľbách.

Tabák, Cigániková, zdroj foto: Zomri | Barová bitka dvoch poslankýň zaujala aj politickú satiru

Barová bitka s Cigánikovou

Otužovanie? Otužovanie!

A zase sa kúpe! "Aspoň nachvíľu vypnete a zresetujete hlavu! Rekreačné otužovanie: sprchovanie sa studenou vodou, saunovanie, športovanie vo voľnej prírode po celý rok, aj v zime (behanie či bicyklovanie v ľahkom úbore). Športové otužovanie: plávanie v studenej vode pod 10 °C za každého počasia…," napísala na sociálnej sieti Romana a hneď priložila aj foto.

Zdroj foto: FB/Romana Tabák

Dnes je vraj najdepresívnejší deň v roku, tak vás ROZOSMEJEME!
Heger je líder! Prvý vtip, ktorý nás poriadne rozosmial. Január okrem rôznych plánov, predsavzatí, cieľov a ambícií každý rok prináša aj jeden deň, ktorý je označovaný ako najdepresívnejší deň v roku. Dostal názov aj modrý pondelok. Politická... Čítať ďalej
16 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme