Sulík ODMIETOL Hegera! Ten sa však NEVZDÁVA
16 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

Už týždeň môžu Slováci sledovať, ako dočasne poverený premiér stále nepochopil, že jeho vláda padla. To mu však neprekáže v pokuse zostaviť novú. Bez podpory občanov, bez riadnych predčasných volieb. Jednoducho iba preto, že sa tak rozhodol a preto, že, samozrejme, nikto vo vláde o svoju stoličku prísť nechce. Teraz už však zašiel priďaleko...

MILÍ POSLANCI A POSLANKYNE ZA SAS

"Predsedu SaS Richarda Sulíka som včera požiadal o možnosť vystúpiť na vašom klube a uchádzať sa o podporu novej 76-ky. Súhlasil, no dnes ma požiadal, aby som nechodil. Keďže nemám možnosť prihovoriť sa vám osobne, urobím tak verejne. Otvorene však hovorím, že ma to mrzí. Niektorí z vás mi totiž avizovali, že sa podpore novej 76-ky nebránia," oslovil saskárov aj napriek nesúhlasu ich lídra Heger priamo na sociálnej sieti.

PREČO SA USILUJEM O NOVÚ 76-KU?

"Nie je to moja stolička. Slovami vášho predsedu, byť premiérom v najkritickejších rokoch Slovenska, by nechcel byť. Faktom je, že žijeme extrémne náročné časy, no ja som presvedčený, že práve preto to teraz nemôžeme vzdať," hudie si svoje Heger.

On osobne si nevie a ani nechce predstaviť, že dnes by o investíciach mala rozhodovať "družina okolo Roberta Fica a Petra Pellegriniho. Tá družina, o ktorej dnes desiatky ľudí vypovedajú ako kradli," dodáva dočasný premiér.

"Chcem veriť, že tohto scenára si bol vedomý aj Richard Sulík, preto za mnou hneď deň po vyslovení nedôvery prišiel s ponukou novej 76-ky. Nerozumiem tejto premenlivosti názorov Richarda Sulíka. Pod jeho dirigentskou taktovkou padli tri demokratické vlády. To, čo vidím teraz, žiaľ, je kamikadze jazda s celou SaS aj touto krajinou," uzavrel Heger.

Pravdupovediac, nielen SaS, ale celej tejto vláde už nerozumie drvivá väčšina Slovákov...

Naď RAZANTNE: Ukončíme spoluprácu s protifašistickými bojovníkmi! Pozvali totiž Rusov do Poltára
Ministerstvo obrany (MO) SR sa ohradilo voči účasti delegácie z Ruskej federácie na oslavách oslobodenia mesta Poltár. Pripomína, že Rusko ešte vlani zaradilo Slovensko na zoznam nepriateľských krajín a ide o agresora, ktorého bezprecedentným... Čítať ďalej
16 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme